Jurnalul Erotic al Unei Adolescente de 16 Ani

Jurnalul Erotic al Unei Adolescente de 16 Ani
125,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

"Melissa P. este Lolita noului mileniu. O carte scrisă într-un limbaj mult mai elegant şi coerent decât s-ar fi putut cineva aştepta de la o adolescentă…" CORRIERE DELLA SERA

"Un roman cu un impact uriaş…" NEW YORK TIMES

Şaisprezece ani, un jurnal, descoperirea unei lumi noi şi diferite: propriul corp de adolescentă, călătoria în căutarea sinelui prin intermediul sexului, dorinţa de a prinde cu putere acel sentiment ce nu poate fi cuprins: iubirea. Apoi, iluzia că l-a găsit în multe paturi, în multe trupuri, în case necunoscute, alături de nişte bărbaţi care nu o iubesc, experimentând excesul sexual sub toate formele. Liric şi tulburător, dur şi romantic, Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani este cel mai surprinzător debut literar italian din ultimii ani.

„În cartea mea vorbesc despre cum este să creşti într-o societate plină de pericole. Este de necrezut că romanul meu a fost considerat scandalos!" Melissa P.

„Un roman scandalos, scris impecabil… O poveste pe care n-o poţi lăsa din mână, spusă cu o pasiune care îl copleşeşte pe cititor…" GAZZETTA DEL SUD

Despre autor

Originară din atât de puritana Sicilie, Melissa Panarello, acum în vârstă de 20 de ani, a şocat opinia publică, descriindu-şi cu o precizie clinică experimentele sexuale. Peste 2 milioane şi jumătate de exemplare vândute!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: 100 colpi di spazzola prima din andare a dormire
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Trei
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-707-150-7
Greutatea: 0.4000

Pareri