Cum Să Ne Prelungim Viața? Recomandări Pentru Îngrijirea Sănătății [eBook]

Cum Să Ne Prelungim Viața? Recomandări Pentru Îngrijirea Sănătății [eBook]
0,00 MDL (0,00 RON)
    • 65 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

”Ştim cu toţii că principalul în viaţă este sănătatea, că fără sănătate nimic nu e şi totuşi cu regret puţini sunt cei care întreprind măsuri concrete pentru păstrarea acestei comori. E bine şi plăcut să ajungi la bătrîneţe într-o formă fizică bună, să nu te simţi o povară pentru copii şi nepoţi. Nemaivorbind de suferinţe şi banii cheltuiţi pentru medicamente, care de multe ori au un efect temporar.

Opiniile şi recomandările expuse în continuare sunt bazate pe rezultatele ultimelor cercetări ştiinţifice în acest domeniu, precum şi experienţei proprii de mai mulţi ani. Ele nu contravin fiziologiei organismului uman şi pot fi urmate fără nici un risc pentru sănătate.

Scopul propus este ca într-o formă cît mai accesibilă şi laconică să vă comunic informaţia de care dispun pentru folosul sănătăţii dumneavoastră. Sper că schimbările spre bine să le observaţi cît mai curînd, dar pentru aceasta veţi avea nevoie de mici eforturi de voinţă efectuate zilnic, fermitate şi răbdare.” -- Autorul

Despre Autor

Semion Zamfir (13 noiembrie 1955, s. Rublenița, r. Soroca) medic igienist de categoria superioară din Republica Moldova. Originar din Rublenița, Soroca. Absolvent al Universității de Stat de Medicina și Farmacie „N. Testemițeanu” din Chișinau, 1980. Fost lector universitar și cercetător științific, autor al unui brevet de invenție in microbiologie și a mai multor propuneri de raționalizare in medicina preventivă.

Fiind un adept al modului sănătos de viața, în prezent studiază minuțios metodele naturale de întărire a imunității organismului uman, considerîndu-l ca factor principal de protecție a sănătății.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Apariția: 2009
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1,3 MB
Pagini Ediție Print: 29
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri