Cum să ne Învingem Teama

Cum să ne Învingem Teama
109,00 MDL (25,58 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cum sa ne invingem teama apare la editura Cartea Copiilor si abordeaza cateva dintre cele mai obisnuite motive de teama ale copiilor: teama de a face ceva nou, teama de ce vor spune ceilalti despre noi, teama de intuneric, frica si nesiguranta date de neintelegerile dintre parinti, frica de a nu fi parasit - totul pe acelasi ton cald, apropiat si usor de inteles cu care ne-a obisnuit Catherine Dolto. Autoarea a mai publicat la aceasta editura: De ce fac copiii crize de furie si De ce spun copiii NU.

„Daca nu ne-ar fi niciodata frica de nimic, am ramane mici. Frica ne poate tine pe loc sau ne poate face sa incercam lucruri noi. De fiecare data cand mai crestem putin, lasam in urma fricile de cand eram mici.“

Catherine Dolto abordeaza subiecte importante, care tin de viata biologica si de cea afectiva. Nu-i este frica de cuvinte, dimpotriva, le imblanzeste, le da sens si le pune in metafore pentru a explica pe intelesul copiilor ce se intampla in sufletul si in jurul lor. Fiecare pagina este insotita de o ilustratie graitoare, iar textele sunt simple si raportate la nivelul de intelegere al copiilor.

Acestia sunt invitati sa-si exprime sentimentele care ii incearca sau sa si le imagineze pe cele pe care le vor trai in situatii similare celor despre care se vorbeste in aceste carti.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 28
Editura: Cartea Copiilor
Apariția: Aprilie 2013
ISBN: 978-606-92864-9-4
Dimensiuni: 20 x 18 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri