Cum să Învingi Diabetul. Cele mai Bune 1001 de Sfaturi Practice

Mai multe poze

Cum să Învingi Diabetul. Cele mai Bune 1001 de Sfaturi Practice
216,00 MDL (54,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Persoanele ce sufera de diabet si familiile lor vor gasi in cartea de fata un sprijin pretios pentru tratarea bolii, dar si pentru adaptarea la schimbarile pe care ea le provoaca in viata celor afectati. Cum sa invingi diabetul. Cele mai bune 1001 sfaturi practice reprezinta o combinatie de pareri personale ale autoarei, cercetare stiintifica si schimb de informatii, organizate intr-un ansamblu coerent si exprimate intr-un stil concis, care va fi apreciat de cititori.

Cuprins: Medicamente si instrumente • Slabitul si alimentatia • Cum sa ii abordezi pe doctori si pe alti specialisti din domeniu • Gimnastica • Cum sa faci fata depresiei si stresului • Sfaturi de la copiii cu diabet si de la parintii acestora • Cum sa rezolvi probleme speciale

Despre Autor

Judith H. McQuown, diagnosticata cu diabet in 1987, este autoarea a unsprezece carti, dintre care: How to Profit after You Inc. Yourself (Warner Books, 1985), Keep One Suitcase Empty: The Bargain Shopper’s Guide to the Finest Factory Outlets in Europe (Arbor House, 1987), Use your own corporation to get rich: How to start your own business and achieve maximum profits, how to build your existing business and increase your profits! (Pocket Books, 1991), Inc. Yourself: How to Profit by Setting Up Your Own Corporation (editia a X-a, Career Press, 2002).

Detaliile Produsului

Titlu Original: 1,001 Tips for Living Well with Diabetes: Firsthand Advice that Really Works
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 360
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-46-0007-9
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri