Cum să Identifici și să-ți Perfectionezi Stilul de Management

Mai multe poze

Cum să Identifici și să-ți Perfectionezi Stilul de Management
137,00 MDL (34,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pornind de la patru stiluri fundamentale de management, puteţi să identificaţi aptitudinile reale ale colaboratorilor dumneavoastră şi să vă formaţi o echipă complementară, în care membrii să aibă stiluri de lucru diferite, iar sarcinile să fie corect atribuite.

În ofertele de locuri de muncă apar mereu noi posturi de manageri. Anunţurile precizează calităţile pe care candidaţii trebuie să le aibă: capacitate de organizare, eficiență, rezistență la stres, perfecta cunoaştere a domeniului în care profesează...

Cu o experienţă de peste 30 de ani în management, Ichak Adizes demonstrează că nu există un lider perfect şi că adesea trainingurile organizate de firme nu dau rezultatele aşteptate. Volumul se adresează tuturor celor interesaţi de management, dar şi celor care vor să-şi îmbunătăţească relaţiile interumane.
 
Cuprins: Ce este managementul? •  Perspectiva funcţionalistă •  Rolurile managementului •  Trainingul în management •  Mitul managerului perfect •  Soluţia practică: o echipă complementara •  Lucrul în echipă •  Gestionarea schimbării

Despre Autor

Dr. Ichak Adizes este unul dintre cei mai importanţi specialişti în management din lume. Leadership Excellence Journal l-a ales printre primii 30 Thought Leaders din Statele Unite, iar Executive Excellence Journal printre primii 30 de consultanţi din Statele Unite. Dr. Adizes a fost profesor titular la UCLA și visiting professor la Stanford. A susţinut cursuri pentru mai mult de 100.000 de directori din 52 de ţări şi a publicat 11 cărţi, unele traduse în 26 de limbi.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Management/Mismanagement Styles
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Polirom
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-46-1686-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3100

Pareri