Cum să-ți Zidești o Familie Trainică

Cum să-ți Zidești o Familie Trainică
49,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Dumnezeu a conceput familia pentru un scop glorios şi El a creat bărbatul şi femeia astfel încât ei - împreună, ca un singur trup - să poată reflec dragostea Sa pentru lume. Căsnicia, când este trăită aşa cum a conceput-o Dumnezeu, ne împlineşte, ne aduce bucurie şi dă vieţii noastre o noiă semnificaţie.

In acest studiu vei învăţa ce înseamnă, din punctul de vedere al Proiectantului, să fii un soţ evlavios sau o soţie evlavioasă. Vei descoperi înţelepciunea biblică pentru căutarea armoniei în domenii dificile ale vieţii de familie, cum sunt: banii, comunicarea şi respectul reciproc privind rolurile încredinţate de Dumnezeu fiecăruia. Mai mult decât atât, vei învăţa principiile de care ai nevoie pentru a-ţi dezvolta o dragoste trainică.

Studii biblice de 40 de minute: Descoperă adevăruri biblice remarcabile prin lecţii scurte şi uşoare

Această serie de studii biblice concepute de Kay Arthur împreună cu echipa de la Precept Ministries International abordează teme importante în lecţii scurte, uşor de făcut, pe care le poţi folosi personal sau ca membru al unui grup de studiu.

Fiecare carte din această serie conţine şase studii de 40 de minute fiecare, concepute să te conducă în Cuvântul lui Dumnezeu prin studiul biblic inductiv. Nu există teme de casă, aşa că toţi membrii grupului pot parcurge lecţia împreună în acelaşi timp.

Alătură-te celor ce fac aceste studii, care îţi vor revoluţiona gândirea - şi viaţa.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Cum să-ți Zidești o Familie Trainică
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 92
Editura: Lugoj
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8114-25-5
Dimensiuni: 14 x 20,2 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri

Părerile Clienților 10 item(s)

O căsătorie fericită doar cu Dumnezeu
Numărul divorțurilor în țara noastră crește pe zi ce trece tot mai mult, pe cînd familii trainice și împlinire se întîlnesc tot mai rar. Oare de ce? Chiar zilele acestea am auzit că o fostă colegă de clasă divorțează după vreo 10 ani de căsătorie împreună cu soțul ei. M-am întristat foarte mult să aud asta și mi-am pus întrebarea de ce oare așa? Și răspunsul a venit imediat în mintea mea, infidelitatea, gelozia, și lipsa lui Dumnezeu în acea familie. Atunci cînd Dumnezeu este în mijlocul famiiei, atunci cînd fiecare din soți își știu bine rolurile lor, cu siguranță acea familie va rezista și va fi fericită. Eu am studiat acest curs și foarte mult m-a ajutat să înțeleg care este rolul meu de soție și mamă în cadrul familei mele. Asta mă face să fiu împlinită și fericită alături de soțul meu și de cei doi copii, pe care Dumnezeu ne-a dăruit. De asemenea, am înțeles cît este de importantă comunicarea în familie, apoi un alt lucru important care l-am văzut în aecst studiu, căsătoria este pentru totdeauna. O, de ar înțelege tinerii din zilele noastre acest lucru, ar fi mai serioși și mai prudenți în ce privește căsătoria. Dacă fiecare cuplu ar studia acest manual numărul divorțurlor ar scădea mult în țara noastră și chiar în lumea întreagă. Mulțumesc mult autoarei acestui curs, Kay Arthur, care a ajutat la zidirea multor familii fericite. Dumnezeu să binecuvîteze familia!
Evaluarea
Parerea lui Lenuța / (Plasată la data 15.10.2013)
Foarte bun curs
Este un curs foarte bun, abordează subiecte foarte importante pentru căsnicie și poate fi ușor studiat și în grup în pauze de 30 min la serviciu, universitate ș.a.
Evaluarea
Parerea lui Irina / (Plasată la data 15.10.2013)
Extraordinară
Este o carte extraordinara! Am invatat foarte multe principii practice din ea. Este buna atît pentru căsătoriți cît si pentru necăsîtoriți.
Evaluarea
Parerea lui Oxana / (Plasată la data 14.10.2013)
Practică pentru fiecare
Un manual deosebit, o am și eu în colecție. Este deosebită și practică pentru fiecare, se înțelege ușor și ai ce învăța multe pentru viața de familie, răspunde multor întrebări ce țin de familie, include subiecte ca comunicarea în familie, administrarea banilor, rolurile în familie - și diverse alte teme adesea întînite în cadrul familiei. Autorul într-un mod deosebit îți va arăta și te va sfătui cum să procedezi în anumite situații, concluzii directe la care singur personal ajungi. Merită să o ai și tu! Doar ai sau îți planifici să ai o familie și sunt sigură că mai apar divergențe la care nu știi răspunsul sau cum să reacționezi și divorțul ar părea că este cea mai rapidă cale de soluționare, dar nu e chiar așa.
Evaluarea
Parerea lui Elena / (Plasată la data 09.10.2013)
O carte excepțională
Aceasta este o carte care te ajută foarte mult în zidirea și crearea unei familii model care va duce la însănătoșirea societății noastre și îți va aduce fericire și împlinire.
Pe mine m-a impresionat foarte mult prin simplitatea și sfaturile atît de practice pe care le găsesc aici și mai ales că aceste sfaturi sunt din Biblie!
Merită să procuri această carte!
Evaluarea
Parerea lui Liza Bîrlădeanu / (Plasată la data 09.10.2013)
Un manual foarte interesant!
Acest manual de studiu biblic m-a ajutat să înțeleg cît de important este ca să zidești familia prin dragoste, răbdare, comunicare, respect. Trăim într-o societate în care mulți privesc familia ca ceva lipsit de sens, prin acest studiu înțelegi cît de prețioasă este familia ta și cît de important este să știi să ți-o zidești ca să aduci schimbare în societate. M-a ajutat să îmi văd rolul meu în căsătorie, și ca să îmi ajut partenerul nu să împlinesc rolul lui. Este un curs interesant, captivant și foarte practic.
Evaluarea
Parerea lui Lenuta Filat-Dumitrascu / (Plasată la data 09.10.2013)
Merită citită
Aș vrea să spun că acest curs este foarte practic și m-a ajutat foarte mult în viața de familie. De aceea îl recomand tuturor celor care își doresc să-și cumpere manualul
Evaluarea
Parerea lui Vitalie / (Plasată la data 09.10.2013)
Recomand tuturor
Acest manual este o adevărată comoară pentru familisti atit celor cu staj în casătorie cît și celor abea căsătoriți. Conținutul acestui manual este foarte bogat și dă un răsăuns foarte clar și pe înțelesul tuturor cu privire la cum să-țți zidești o familie trainică pe care toți și-o doresc. Este un manual care arată care este rolul, responsabilitățile soțului și soției, cum să crești și să educi copiii după placul lui Dumnezeu, cum să chivernisești casa, banii și alte teme utile pentru ca o familie să fie fericită și împlinită.
Acest manual ne-a ajutat ca familia noastră să devină mai trainică, mai iubitoare, mai jertfitoare.
Recomand tuturor!!!
Evaluarea
Parerea lui Cotorobai Uliana / (Plasată la data 09.10.2013)
Merită de studiat
În zilele în care trăim, se pare că și femeile și bărbații nu mai știu care este rolul lor în căsătorie. Cartea aceasta dă răspuns și arată concret care sunt responsabilitățile soțului și a soției.
Evaluarea
Parerea lui Marika / (Plasată la data 09.10.2013)
O carte care m-a ajutat în familie
Este o carte extraordinară care m-a ajutat să înțeleg cum pot avea o căsătorie fericită și trainică! Am înțeles care este scopul lui Dumnezeu în ce privește Familia, ce înseamnă adevărata dragoste, care este rolul bărbatului, care este rolul femeii în famlilie.
O recomand fiecărui cuplu căsătorit, cât și celor care încă abia se pregătesc de a intra în legământul căsătoriei!
Evaluarea
Parerea lui Adrian / (Plasată la data 09.10.2013)