Cum să-i asculţi pe adolescenţi şi cum să te faci ascultat

Mai multe poze

Cum să-i asculţi pe adolescenţi şi cum să te faci ascultat

Preț de Listă: 190,00 MDL (47,50 RON)

Preț: 95,00 MDL (23,75 RON)

Economisești: 95,00 MDL (23,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Viaţa lângă un adolescent poate fi copleşitoare. Copilul de lângă dumneavoastră se poate transforma peste noapte într-un străin independent, cu gusturi şi valori diferite de cele ale familiei din care face parte. Cultura populară în care trăiesc astăzi aceşti adolescenţi este mai crudă, mai violentă, mai materialistă şi mai sexualizată decât cea a părinţilor noştri. Unii părinţi aleg să pună piciorul în prag şi să-i pedepsească pentru orice abatere, oricât de neînsemnată, alţii se resemnează şi preferă să privească de pe margine, fără să se mai implice. Niciuna dintre aceste atitudini nu este însă de dorit.

Adele Faber şi Elaine Mazlish, fiecare mamă a trei copii, propun o strategie care să diminueze conflictul, să reducă frustrarea şi să înlesnească o bună comunicare între părinţi şi adolescenţi. Părinţii sunt sfătuiţi să ia măsuri fără să pedepsească; să-şi manifeste furia fără să rănească; să discute despre sex şi droguri fără să ţină discursuri care să alieneze; să nu se impună comportamente fără ca mai întâi să asculte.

Scrisă într-un stil direct şi accesibil, titlul de faţă este un ghid indispensabil părinţilor care vor să-i ajute pe copii să traverseze anii furtunoşi ai adolescenţei.

Despre Autoare 

Adele Faber este absolventă a Queens College, fiind licenţiată în arta teatrală; şi-a obţinut Masteratul în educaţie la Universitatea din New York şi a predat în câteva licee din New York timp de opt ani.

Elaine Mazlish este absolventă a Universitatii din New York, licenţiată în arta teatrală şi a lucrat cu copii la Grosvenor House şi căminul Lenox Hill. De asemenea, este artist profesionist şi compozitor.

Detaliile Produsului

Titlu Original: How to Talk So Teens Will Listen & Listen So Teens Will Talk
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 220
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-669-983-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri