Cum Să fii un Bun Părinte

Cum Să fii un Bun Părinte
183,00 MDL (45,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Cristina Livia Vasilescu
 
Copilul dumneavoastra este dezordonat si apatic, va ignora sfaturile, iar uneori se manifesta violent? Este posibil ca la baza atitudinii sale negative sa stea carentele afective. Volumul va propune un test cu ajutorul caruia puteti sa identificati problemele copilului, precum si metode prin care sa il ajutati sa recupereze aceste carente si sa-si corijeze comportamentele inadecvate.

De asemenea, veti intelege ce greseli faceti dumneavoastra ca parinti si veti invata sa le evitati, asigurandu-i astfel copilului o dezvoltare armonioasa.
 
Cuprins: Importanta satisfacerii nevoilor • Dorintele copiilor • Ascultarea nevoilor • Copiii negativisti si ingrati • Evaluarea atitudinilor si a comportamentelor • Nevoia de a fi admirat de parinte • Nevoia de acceptare

Despre Autor

Helene Renaud este conferenţiar şi pedagog, formator pentru institutori, coautor al programelor de instruire „Parent-guide, parent-complice”, „Professeur-guide, professeur-complice” şi „Enseignant-guide, enseignant-complice” (2009).

Jean-Pierre Gagne este terapeut, consilier pentru viaţă şi afaceri, coautor al programelor de instruire „Parent-guide, parent-complice”, „Professeur-guide, professeur-complice” şi „Enseignant-guide, enseignant-complice” (2009).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2010
ISBN: 978-973-46-1659-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri