Cum să fii tu însuți. Liniștește-ți criticul interior și depășește anxietatea sociala

Cum să fii tu însuți. Liniștește-ți criticul interior și depășește anxietatea sociala
182,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Patru din zece persoane considera ca sunt timide. Se refera la sine spunand ca sunt ''introvertite'' sau ca ''nu se simt confortabil'' in societate - pot vorbi deschis intre prieteni, dar raman fara cuvinte la sedinte sau la petrecerile cu multa lume. Iar cand se plang ca se sunt intimidate de o discutie cu seful lor sau de o prezentare in fata unei audiente, aud vesnica incurajare: ''Poarta-te firesc! Fii tu insuti!''.

Usor de spus, dar greu de facut, mai ales cand esti predispus la anxietate sociala, observa autoarea cartii de fata, specialista in tulburarile anxioase. Oferind explicatii stiintifice clare, sfaturi directe si povesti de viata incurajatoare, Ellen Hendriksen pleaca de la o premisa surpinzatoare: orice timid are in sine suficiente resurse pentru a face fata unor situatii sociale noi si angoasante. Cartea ajuta cititorul sa inteleaga radacinile anxietatii sociale, dar si in ce fel mintea noastra poate fi ''resetata'' prin schimbarea unor comportamente si prin reducerea la tacere a Criticului Interior - acea voce enervanta care-ti sopteste: ''Toti te vor judeca''. Folosindu-si umorul, dar si expertiza psihoterapeutica, autoarea ii ajuta pe cei timizi sa-si regaseasca increderea si sa contracareze anxietatea inca din fasa. Doar asa vor putea sa se simta in largul lor, sa fie ei insisi.

Ellen Hendriksen este psiholog clinician la Centrul pentru Anxietate si alte Tulburari Asociate de la Universitatea din Boston. A devenit celebra in mediul online prin seria de editoriale audio ''Savvy Psychologist'' (Psihologul iscusit).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Cum sa fii tu insuti. Linisteste-ti criticul interior si depaseste anxietatea sociala
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 310
Editura: Corint
ISBN: 9786064005908
Dimensiuni: 13 X 20 CM
Greutatea: 0.1800

Pareri