Cum să Cucereşti un Diavol

Mai multe poze

Cum să Cucereşti un Diavol
97,00 MDL (22,71 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Seducția este o armă cu două tăișuri…

Amy Hardwick mai are la dispoziție un singur sezon pentru a face o căsătorie din dragoste, deși perspectivele sunt destul de sumbre. În ultimii ani, Amy și-a căpătat nefericitul renume de tânără pe care nimeni nu o invită la dans la balurile londoneze. Așa că, dacă nu va reuși să spargă ghinionul, va trebui să lase deoparte visurile romantice și să se întoarcă acasă, la un pețitor dornic să-i ofere o căsnicie sigură, chiar dacă teribil de plictisitoare.

Însă tânăra și timida domnișoară nu știe că a atras atenția celui mai mare crai din Londra, Will Darcett, poreclit Diavolul.

Când Will pierde prostește o sumă mare de bani la jocurile de noroc, singura soluție este să găsească o moștenitoare bogată care să-l scoată din această situație imposibilă. Iar pentru a grăbi lucrurile, trebuie să o compromită pe cea pe care a pus ochii, astfel încât să fie nevoit să o ia de soție. Însă Amy Hardwick nu este floarea fragilă care pare a fi. Sub aparența ei cuviincioasă, se ascunde o pasiune mistuitoare, pe care Will este nerăbdător s-o elibereze.

Dar s-o cucerească pe Amy nu este doar o problemă simplă de seducție; mai întâi, el trebuie s-o convingă că este un bărbat de demn încredere…

Vicky Dreiling a fost nominalizată de trei ori la Premiul RITA de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America. Cărțile ei sunt vândute în milioane de exemplare în întreaga lume, bucurându-se de un succes remarcabil.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 306
Editura: Litera
Apariția: Aprilie 2014
ISBN: 978-606-686-682-8
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri