Cum să Comunici cu Băieții Adolescenți. Ghid de supravietzuire pentru părintzi

Cum să Comunici cu Băieții Adolescenți. Ghid de supravietzuire pentru părintzi
105,00 MDL (26,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un parinte bun face cat o mie de profesori.

Dintre toate persoanele cu care vine in contact, parintii influenteaza cel mai mult viata copilului. Cea mai mare responsabilitate a acestora este aceea de a educa si de a forma copii care, la randul lor, sa stie sa creasca si sa educe copii capabili de a deveni parinti.

La un moment dat, brusc, parintii descopera ca baietelul neastamparat si debordand de energie, povestind si punand intrebari fara incetare, devine aproape un strain care prefera cel mai adesea sa ridice din umeri si sa dea raspunsuri monosilabice. Modul sau de a se lupta cu problemele personale este acela de a se rupe de ceilalti si de a se inchide in sine.

Mai mult, timpurile pe care le traim, cultura violentei si tiparele sociale actuale impun noi provocari pentru parinti, educatori si adolescenti. Problema educarii unor tineri echilibrati este una contemporana, care are nevoie de solutii contemporane. Accentul se pune acum asupra dezvoltarii inteligentei emotionale a adolescentilor.

Cum sa comunici cu baietii adolescenti, fundamentata pe studii extinse in randul adolescentilor si pe discutii de grup, va va arata calea prin care veti putea recunoaste si intelege metodele subtile prin care comunica baietii, prin care ii veti putea invata sa isi exprime deschis sentimentele si experientele si prin care veti mentine legaturi emotionale puternice si deschide noi canale de comunicare cu fiul adolescent.

Detaliile Produsului

Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Amaltea
Apariția: 2006
ISBN: 978-9737780492
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri