Cum să Citești Psihicul prin Atingere. Incursiune în Psihometrie

Mai multe poze

Cum să Citești Psihicul prin Atingere. Incursiune în Psihometrie
133,00 MDL (33,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Monica Serban. Dupa cite se pare, obiectele care nu au glas pot spune totusi o multime de lucruri, atunci cind o persoana foloseste simtul atingerii psihice – abilitate numita psihometrie.

Cartea propune tehnici usor de invatat care ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihice in asa fel incit persoanele interesate pot obtine performante nebanuite. „Prin concentrare si exercitiu putem sa ne dezvoltam abilitatea de a interpreta memoria obiectelor, a oamenilor si a locurilor. Astfel, vom descoperi ca fiecare dintre noi are darul de a percepe dincolo de realitatea imediata a lucrurilor.” (Ted Andrews)

Cuprins: Intensificarea simtului tactil • Puterea empatiei • Tehnici de interpretare psihometrica • Clarviziunea prin intermediul florilor • Localizarea obiectelor pierdute

Despre Autor

Ted Andrews este scriitor si profesor, fiind interesat de domeniul metafizic si de cel spiritual. Organizeaza seminarii, simpozioane, cursuri si ateliere pe teme legate de misticismul antic – analiza vietilor anterioare, interpretarea aurei si a visurilor, numerologie, Tarotul si Cabala ca metode de dezvoltare a potentialului interior. Este clarvazator si medium, avind atestate in hipnoza si acupunctura. Practica medicina holistica si medicina naturista, punind accentul pe formele ezoterice de vindecare – cu ajutorul muzicii, sunetelor si vocii.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Polirom
Apariția: 2004
ISBN: 973-681-526-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri