Cum să Arăţi de Milioane. Eleganţă şi Bun-Gust fără Cheltuieli Exorbitante

Cum să Arăţi de Milioane. Eleganţă şi Bun-Gust fără Cheltuieli Exorbitante
182,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Andrea Pomerantz Lustig e cunoscută în redacția revistei Glamour drept „detectivul de frumusețe“, grație rubricii ei cu sfaturi de frumusețe și articolelor pe care le-a scris pentru revistă în ultimii zece ani și care se bucură de o popularitate ieșită din comun, precum și pentru faptul că telefonul ei BlackBerry e plin ochi cu date de contact ale celor mai căutați profesioniști din industria frumuseții.

Ea a pus bazele blogului de frumusețe de pe site-ul Glamour.com și e îndrăgită de cititoarele Glamour pentru trucurile, ideile și soluțiile ei de înfrumusețare, care sunt mereu originale și inovatoare. Înainte de a deveni editor-colaborator la Glamour a fost primul redactor-șef al site-ului Sephora.com, iar înainte de a ajunge acolo și-a petrecut zece ani ca director de frumusețe și fitness la Cosmopolitan. Apare cu regularitate în mass-media din SUA, la emisiuni precum The Early Show, Good Morning America, Today, Oprah și Entertainment Tonight.

Trucurile ei de frumusețe se regăsesc în publicații ca Glamour, The New York Times, Women’s Wear Daily, Allure, iar bloggerii le împărtășesc cu regularitate cititorilor care îi urmăresc. Absolventă a Universității din Pennsylvania, locuiește în New York alături de soțul ei și de cei trei copii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 224
Editura: Litera
Apariția: Decembrie 2013
ISBN: 978-606-686-544-9
Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri