Cum să Angajați și să Păstrați cei mai Buni Oameni

Cum să Angajați și să Păstrați cei mai Buni Oameni
98,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

21 de metode practice si testate pe care le puteti folosi imediat!

Succesul oricarei afaceri depinde si de abilitatea de a atrage si pastra angajati de valoare.
Dupa 30 de ani de instruire a managerilor in arta selectarii angajatilor, Brian Tracy defineste cele mai importante principii ale recrutarii si pastrarii angajatilor, practicate de managerii celor mai bune companii din toata lumea.

Din fiecare capitol veti invata metode si tehnici esentiale pe care le puteti folosi pentru a angaja oameni mai buni, pentru a le imbunatati imediat randamentul profesional si a forma echipe excelente. Punand in practica principiile invatate, veti deveni unul dintre cei mai buni manageri din domeniul dumneavoastra de activitate.

Despre Autor

Brian Tracy deţine funcţiile de Chairman şi CEO la Brian Tracy International, o companie specializată în instruirea şi dezvoltarea persoanelor şi a organizaţiilor. E preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com. Înainte de a-şi fonda propriile companii, a avut cariere de succes în marketing şi vânzări, investiţii, proprietăţi imobiliare, consultanţă în management şi alte câteva domenii conexe.

Are o experienţă profesională de 30 de ani în domenii precum economia, istoria, afacerile, filozofia şi psihologia.

Este autorul a peste 45 de cărţi care au devenit bestseller şi care au fost traduse în zeci de limbi. Printre cărţile sale apărute la Curtea Veche Publishing se numără: Viitorul depinde de tine (2003), Realizarea ţelurilor (2006), Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa (2006), Începe cu ce nu-ţi place (2008). 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 120
Editura: Meteor Press
Apariția: Iunie 2008
ISBN: 978-973-728-252-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri