Cum Să Ajungi în Top pe Google

Cum Să Ajungi în Top pe Google
76,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Majoritatea cautatorilor pe internet nu trec de primele doua pagini pe Google si nu dau click pe linkurile sponsorizate, asa ca faptul de a fi in topul rezultatelor standard de cautare va poate transforma literalmente afacerea.

A avea site-ul in topul primelor zece rezultate de cautare este echivalent cu a avea un magazin la intrarea in cel mai mare mall din istorie, in timp ce a va situa in afara topului primelor 20 de rezultate inseamna ca veti trai frustrarea pe care v-o poate provoca un magazin gol, cu putini clienti si cifre de afaceri scazute.

Optimizarea pentru motoare de cautare (sau SEO - Search Engine Optimization) presupune facilitarea indexarii site-ului dumneavoastra de catre toate motoarele de cautare si imbunatatirea pozitiei in clasamentele acestora.

Cum Să Ajungi în Top pe Google de David Viney, este prima carte ce abordeaza toate aspectele marketingului motoarelor de cautare printr-o metodologie simpla, in sapte pasi, verificata si testata in relatiile cu clientii mari sau mici, inclusiv cu Amazon sau Microsoft.

Menita sa fie atat accesibila incepatorilor, cat si suficient de generoasa pentru specialistii avizati ai domeniului, cartea aparuta la Editura Meteor Press contine numeroase studii de caz ample si acopera ideile emergente in cadrul optimizarii cautarii locale din Web 2.0, dar si al viitorului cautarii ca atare.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Meteor Press
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-728-425-9
Dimensiuni: 13 x 20
Greutatea: 0.4500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: