Cum să ai succes în imobiliare (LIVRARE: 7 ZILE)

Cum să ai succes în imobiliare (LIVRARE: 7 ZILE)
439,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Aceasta carte este un ghid eficient de a iti construi o cariera de succes in domeniul imobiliar.

Multi agenti incepatori pleaca la drum cu ambitie si tenacitate, uitand sa isi asigure o baza solida de start in acest domeniu 100% antreprenorial. Unii nu isi slefuiesc abilitatile, nu au un plan de invatare sau o abordare strategica a afacerii, renuntand dupa primele 6 luni de activitate.

Cartea este structurata in 6 capitole, fiecare avand ca focus un segment strategic al domeniului imobiliar. Vei trece astfel prin exercitii de identificare si slefuire a abilitatilor necesare acestui domeniu, iti vei construi o strategie de invatare eficienta, vei lucra la primul tau plan de afaceri si iti vei implementa prima ta strategie de marketing.

Totodata vei invata sa utilizezi platformele sociale Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIN si TikTok ca un profesionist in imobiliare si sa organizezi cele mai inovative evenimente de punere in valoare a proprietatilor din portofoliul tau.

Ai in aceasta carte o mare parte din experienta unuia dintre cei mai inovativi jucatori din imobiliare, actualmente cofondator al unui nume de succes din domeniul imobiliar.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 112
Apariția: 2022
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri