Cum poti să-i Influențezi pe Ceilalți: Ce Știu, Fac și Spun cei mai Influenți Oameni

Mai multe poze

Cum poti să-i Influențezi pe Ceilalți: Ce Știu, Fac și Spun cei mai Influenți Oameni

Preț de Listă: 183,00 MDL (45,75 RON)

Preț: 137,25 MDL (34,31 RON)

Economisești: 45,75 MDL (11,44 RON) (25%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Andra Hancu.

Puterea de a-i influenta pe ceilalti este esentiala atit in afaceri, cit si in viata de zi cu zi. Ea va ajuta sa cistigati respectul celor din jur, sa conduceti si sa coordonati echipe si sa gestionati situatiile dificile. Pe baza indelungatei sale experiente in domeniul comunicarii, Mike Clayton va propune diferite modalitati prin care puteti influenta atitudinile si comportamentul celorlalti.

Punind in aplicare sfaturile sale practice, va veti consolida increderea in propriile forte si respectul de sine, veti fi capabili sa faceti fata tuturor provocarilor si sa va atingeti scopurile.

Cuprins: Notiuni fundamentale • Cum arata o persoana influenta • Deciziile: cum le luam si cum le putem influenta • Psihologia influentarii • Importanta mesajului • Cum sa-ti construiesti o retea de relatii • Cele mai bune sase tehnici de influentare

Despre Autor

Mike Clayton si-a inceput activitatea profesionala in lumea academica, dupa care a fost consultant si manager de proiect, instructor si executive coach, mediator si purtator de cuvint.

De-a lungul activitatii sale, i-a studiat pe unii dintre cei mai influenti oameni si modul in care acestia sint capabili sa-i influenteze pe cei din jur. In ultimii douazeci de ani a studiat stiinta influentarii si si-a perfectionat abilitatile, initiind doua afaceri de succes si devenind un orator si un autor reputat. In ultimii opt ani, a sustinut numeroase cursuri de instruire si prelegeri pe tema influentarii si al persuasiunii, ajutindu-i pe oameni sa-si expuna mesajele in mod convingator si sa le transmita atractiv si eficient.

Mike Clayton a obtinut titlul de doctor in stiinte la Universitatea din Manchester si este expert in programare neurolingvistica.

In calitate de voluntar, a fost presedintele consiliului administrativ al unei scoli si membru in consiliile de administratie a doua organizatii caritabile.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Polirom
Apariția: Septembrie 2013
ISBN: 978-973-46-3940-3
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: