Cum ne Schimbă Dumnezeu Creierul - Descoperirile Inovatoare ale Unui Prestigios Neurolog

Cum ne Schimbă Dumnezeu Creierul - Descoperirile Inovatoare ale Unui Prestigios Neurolog
146,00 MDL (32,73 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Colecţia „Ştiinţă şi Religie“ se adresează tuturor celor care doresc să exploreze potenţialitatea unui nou sistem de valori fundat pe dialogul transdisciplinar între ştiinţă, religie, artă şi societate.


Andrew Newberg, doctor în medicină, este profesor asociat la Departamentul de Radiologie şi Psihiatrie al Spitalului Univer­sităţii Pennsylvania şi profesor adjunct la Departamentul de Studii Religioase. Este fondatorul şi directorul Centrului pentru Spiri­tualitate şi Minte şi directorul Centrului pentru Studii Integrate de Spiritualitate şi Neuroştiinţă al Universităţii Pennsylvania. Este board-certified în medicină internă, medicină nucleară şi cardiologie nucleară.


Dr. Andrew Newberg a publicat peste o sută de articole, eseuri, capitole de cărţi şi este coautor al lucrărilor Born to Believe, Why We Believe What We Believe, Why God Won’t Go Away şi The Mistical Mind. O prezentare generală a lucrărilor sale poate fi văzută la www.andrewnewberg.com.


Mark Robert Waldman este cercetător asociat al Centrului pentru Spiritualitate şi Minte, Universitatea Pennsylvania. Este coautor la lucrarea Born to Believe, Why We Believe What We Believe şi nouă alte cărţi şi antologii care acoperă câmpurile ­psihologiei şi creativităţii. A fost editor fondator al jurnalului de literatură academică, Transpersonal Reviews, iar lucrările sale profesionale au fost publicate în jurnale în întreaga lume. A lucrat în calitate de consilier în California de Sud, specializat în dina­mici de cuplu şi terapii bazate pe conştienţă. O prezentare generală a cercetării sale şi a orarului atelierelor de lucru / prelegerilor poate fi văzută la www.markrobertwaldman.com.

Detaliile Produsului

Titlu Original: How God Changes Your Brain - Breakthrough Findings from a Leading Neuroscientist
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-669-854-5
Greutatea: 0.3000

Pareri