Cum am Devenit Expert în Vânzări

Cum am Devenit Expert în Vânzări
67,00 MDL (15,02 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cand vine vorba de vanzari, Bettger este considerat deja un clasic. De-a lungul anilor, a fost tradus in peste 15 limbi. Iar cartea de fata s-a vandut in mai multe milioane de exemplare, fiind citita din Extremul Orient pana in Europa si Statele Unite. Bettger a aplicat, ca nimeni altul, principiul: „Daca viata iti da lamai, fa limonada!“ A revolutionat mentalitatea agentilor de vanzari, propovaduind principii inovatoare: „descopera ce lucruri isi doresc oamenii si ajuta-i sa le obtina“, „pune-i clientului intrebari“, „cauta punctul sensibil sau problema-cheie a clientului“, „lauda-ti concurentii“, „dinamiteaza atmosfera“, „castiga increderea interlocutorului“, „intreaba «de ce»“, „fii un bun ascultator“, „nu vorbi prea mult“, „nu insela increderea celuilalt“, „cere-le clientilor recomandari“, „ajuta-i pe oameni sa tina minte numele tau“, „cand ai emotii, recunoaste“, „vinde mai intai intrevederea, abia apoi marfa“, „exerseaza-ti prezentarile“, „admira proprietatea clientului“, „nu lasa niciodata un client sa te uite“, „nu te teme sa ceri bani“ si „zambeste sincer“. In 25 de ani de activitate, Bettger a incheiat in total aproape 40.000 de vanzari, adica circa 5 pe zi. Un adevarat record - indiferent de epoca la care ne raportam! Pe scurt, drumul lui in viata s-ar putea rezuma prin expresia „de la esec la succes“.

Frank Bettger este unul dintre cei mai importanti autori de literatura pentru vanzari. Povestea vietii lui e o admirabila aventura a succesului pe care un om obisnuit il poate atinge, in pofida oricaror dificultati. Evolutia sa personala i-a atras atentia lui Dale Carnegie, cel care l-a indemnat sa scrie aceasta carte.

Ramas orfan de tata la o varsta frageda, Bettger a fost nevoit sa-si castige existenta de unul singur. La 11 ani, se trezea la 4.30 dimineata, ca sa vanda ziare. La 14 ani, saracia l-a obligat sa abandoneze scoala, asa ca s-a angajat ca ajutor de mecanic pentru motoare cu abur. La 18 ani, a devenit jucator profesionist de baseball. Dupa cativa ani, un accident la bratul drept l-a obligat sa abandoneze sportul. La 29 de ani a revenit in Philadelphia, orasul sau natal, si a inceput sa vanda asigurari de viata. Era deprimat, aproape falit si gata sa renunte.

Dar a perseverat. In urmatorii 12 ani, printr-o ambitie de invidiat si prin automotivare a reusit sa intre in topul agentilor de vanzari din Statele Unite. Iar la 40 de ani ajunsese atat de bogat, incat s-ar fi putut pensiona linistit. Insa si-a continuat munca. Era un om care isi transforma clientii din straini in prieteni fideli.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 9786065881228
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri