Cum a făcut idiotul ăsta de s-a îmbogățit și eu nu?

Cum a făcut idiotul ăsta de s-a îmbogățit și eu nu?
139,00 MDL (31,16 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Si, mai mult, de ce unii oameni atrag parca bogatia, in timp ce altii raman vesnic inglodati in datorii? Iti vei fi pus, cu siguranta, macar in treacat, aceasta intrebare. Dar cuvantul cheie din titlu este: CUM? Cum a facut? Secretul consta in a te imprieteni cu bogatia si a gandi exact pe dos decat pana acum. Urmeaza vechile reguli de a face bani si vei ramane sarac. Incalca-le si te vei imbogati. CUM? Te invata aceasta carte!

Am citit cu totii despre pustiul care a scos milioane dintr-o idee, despre cuplul care, pornind de la zero a facut avere din afaceri imobiliare sau despre tipul care, la treizeci de ani i-a spus adio patronului sau si acum traieste bine din propriile-i investitii. Dar n-am stiut niciodata cum; cum au reusit ei, ce reguli au urmat, ce reguli au incalcat, ce greutati au intampinat si cum le-au depasit?

Acum insa, fie ca ai incercat sa faci bani dar n-ai prea reusit, fie ti-a lipsit curajul de a indrazni mai mult, iti va fi usor, caci ai sub ochi unealta de care aveai nevoie aceasta carte. Adevarata pasiune a lui Shemin este aceea de a-i invata pe cei ce pana mai ieri erau catalogati drept dezastre financiare, cum sa castige milioane; si pentru acest lucru el isi pune la bataie experienta propriei sale, incredibile, existente dezvoltand un mod de gandire care facetoti banii!

Cum a facut idiotul asta de s-a imbogatit si eu nu? este cartea din care vei afla CUM:

Sa-ti propui un scop important si sa-l atingi

Sa te distrezi in timp ce banii tai muncesc

Sa nu mai sporesti afacerea altuia, ci s-o pornesti pe a ta Sa devii milionar gandind, de la inceput, ca un milionar

Sa folosesti ideile, timpul msi experienta altora pentru a munci mai putin si a fi mai bogat.

Robert Shemin, catalogat candva fara sanse de reusita in viata este astazi multimilionar si tine discursuri in fata a sute de mii de oameni anual, alaturi de celebritati ale lumii finantelor ca Donald Trump, David Bach si Suze Orman. Shemin a lucrat cu personalitati de top de la Goldman Sachs, a ajutat la infiintarea a patru companii si a fost implicat in peste 1000 de tranzactii imobiliare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Allfa
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-724-221-1
Greutatea: 0.4000

Pareri