Culorile Dragostei. Vol. 3. Verde de Smarald

Culorile Dragostei. Vol. 3. Verde de Smarald
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Traducere din limba germană de Valentina Georgescu.

Ce faci când ţi-a fost frântă inima? Corect: vorbeşti la telefon cu cea mai bună prietenă, mănânci ciocolată şi te bălăceşti săptămâni la rândul în propria-ţi nefericire. Mai prost e că, împotriva voinţei ei, Gwendolyn are nevoie de toată energia pentru cu totul şi cu totul altfel de lucruri: de exemplu, pentru a supravieţui.

Căci iţele încâlcite de dubiosul Conte de Saint- Germain în trecut ajung să ţeasă şi în prezent o pânză primejdioasă. Pentru a descifra secretul, Gwendolyn şi Gideon – lăsând la o parte chinurile iubirii – trebuie nu numai să danseze împreună menuet la un bal tumultuos din secolul al XVII-lea, ci şi să se arunce cu capul înainte în tot felul de aventuri...

Un montagne-russe al sentimentelor, traversând secolele: aventurile lui Gideon şi ale lui Gwen, grandios puse în scenă de autoarea Kerstin Gier, în cartea a treia a seriei Culorile dragostei. Atât de frumoasă, încât sigur te vei îndrăgosti de ea!

Roman publicat în 19 țări.

 

Primele Pagini


 

Belgravia, Londra

3 iulie 1912

-  O să rămână o cicatrice urâtă, spuse doctorul, fără să ridice privirea.

Paul râse strâmb.

-  Da, dar e de preferat amputării pe care a prorocit-o doamna Preagrijulie aici de faţă.

-  Ce glumă bună! pufni Lucy. Eu nu sunt exagerat de grijulie, iar tu... domnule Prostesc-de-Necugetat, lasă-te de glume! Ştii prea bine cât de repede se pot infecta astfel de răni, ca să nu mai vorbim de faptul că, în vremurile astea, trebuie să fii fericit dacă supravieţuieşti. Nu există antibiotice, iar medicii sunt cu toţii nişte cârpaci ignoranţi.

-  Mda, vă mulţumesc frumos, spuse doctorul, ungând rana proaspăt cusută cu o pastă maronie.

Ustura ca naiba, iar Paul cu greu îşi putu stăpâni o grimasă. Spera doar să nu fi pătat şezlongul cel bun al lui Lady Tilney.

-  N-aveţi dumneavoastră nici o vină.

Paul observă cum Lucy se străduia să pară prietenoasă, încercând chiar să zâmbească. Un zâmbet destul de feroce, dar, la urma urmei, intenţia conta.

-  Sunt convinsă că vă daţi toată silinţa, spuse ea.

-  Doctorul Harrison este cel mai bun, o asigură Lady Tilney.

-  Şi singurul..., murmură Paul.

Era, brusc, incredibil de obosit. în infuzia cu gust dulce, pe care i-o preparase doctorul, trebuie să fi fost şi un somnifer.

-  Mai presus de toate, cel mai discret, adăugă doctorul Harrison.

Recenzii


 

Al treilea şi ultimul volum al seriei „Culorile dragostei” se menţine în aceeaşi tonalitate cu aparenţă de profunzime şi sentimente intense, desfiinţate însă de sarcasmul eroinei, care îţi aplanează de multe ori intenţiile de a cădea în reverie şi dulcegării. Şi totuşi, stilul scriiturii se zbate undeva între sentimentele şi trăirile sincere ale lui Gwendolyn şi stilul ei ironic de a privi întâmplările din viaţa ei, poate tocmai în încercarea de a nu-şi lăsa descoperit şi vulnerabil sufletul sensibil.

De data aceasta, al treilea roman se desfăşoară într-un ritm mult mai alert comparativ cu celelalte două. Pleci obişnuit cu o lectură domoală din celelalte două volume şi deodată te trezeşti într-un montagne – russe, unde eşti bombardat cu detalii şi explicaţii din ce în ce mai greu de contorizat şi de folosit pentru crearea de conexiuni.

În plus, eşti dat peste cap şi de acţiunile personajelor. Unii îţi stârnesc antipatia, deşi nu ai fi crezut, iar alţii simpatia, în cazul cărora, din nou, nu te-ai fi aşteptat. Nimic nu mai e alb şi nimic nu mai e doar negru. Ne situăm într-o zonă gri, iar situaţiile neaşteptate devin ceva la ordinea zilei. Vor apărea şi trădătorii, iar aici nu ştiu să spun dacă unii cititori i-ar putea ghici şi alţii nu. Eu am lăsat cumva lucrurile să vină de la sine, fără să mă străduiesc foarte mult să anticipez, bazându-mă doar pe bănuieli vagi.  

Plusuri: Un ritm mai alert al întâmplărilor şi răsturnările de situaţie.

Minusuri: Nu era nevoie de împachetarea într-o trilogie.   

Recomandari: Celor care au citit primele două volume, dar şi celor pasionaţi de poveşti de dragoste şi aventuri fantasy.

-- Marinela Gheorghe, Bookblog.ro

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Litera
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-741-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4300

Pareri