Culorile Dragostei. Vol. 2. Albastru de Safir

Culorile Dragostei. Vol. 2. Albastru de Safir
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Să te îndrăgostești în trecut nu este, poate, cea mai fericită idee. Gwendolyn tocmai a descoperit că a moștenit de la familia ei capacitatea de a călători în timp. În Londra secolelor trecute, ea și Gideon au tot felul de probleme, cum ar fi: să salveze lumea sau... să învețe cum se dansează menuet.

În vreme ce atitudinea lui Gideon devine tot mai bizară, Gwendolyn se simte din ce în ce mai tulburată, până când misterul i se dezvăluie cutremurător de dureros, iar lucrurile se complică și mai tare...

”Rămăsesem împietrită, incapabilă să mai fac vreo mişcare sau chiar să respir. Degetele lui îmi atinseră cu grijă buzele, îmi mângâiară bărbia şi urcară pe obraji, până la tâmple.

– Nu eşti o fată obișnuită, Gwendolyn, şopti el, trecându-şi degetele prin părul meu. Eşti cu totul şi cu totul deosebită. Nu ai nevoie de nici o Magie a corbului ca să fii specială pentru mine.

Chipul lui se apropie tot mai mult de-al meu. Când buzele lui îmi atinseră gura, am închis ochii. OK. Acum urma să leşin.”

Culorile dragostei este o trilogie palpitantă, amuzantă și plină de romantism. Urmăriți aventurile tinerei Gwendolyn în volumul al treilea, Verde de safir. Roman publicat în 19 țări


Recenzii„Povestea asta cu călătoritul în timp era încă prea nouă pentru mine, aşa că nu-mi clarificasem încă toate consecinţele pe care le implica. Existau doar doisprezece purtători ai genei – răspândiţi prin toate secolele - iar eu încă nu conştientizam prea bine faptul că şi eu eram unul dintre ei. Toţi se aşteptaseră să fie verişoara mea, Charlotte, care se şi pregătise cu ardoare pentru acest rol.

Dar, din motive obscure, mama mea trişase în privinţa datei mele de naştere, şi-acum picase pe noi măgăreaţa. La fel ca Gideon, aveam şi eu acum posibilitatea fie să fac salturi controlate în timp, cu ajutorul cronografului, fie să fiu luată prin surprindere de un salt în timp, în orice clipă şi indiferent de locul în care m-aş fi aflat, lucru care, cum aflasem pe propria-mi piele, nu era tocmai plăcut.”

În Albastru de safir, nu apar evenimente majore, astfel că deseori, romanul de mijloc îţi pare mai mult puntea care trebuie să facă legătura între primul şi al treilea volum, ceea ce nu este tocmai cel mai laudativ statut al unei cărţi.

Însă are şi acest volum rolul lui. Astfel, facem cunoştinţă cu un personaj nou, un gargui pe nume Xemerius, enervant şi simpatic în acelaşi timp, de care Gwendolyn se străduieşte cu disperare să scape. Fără succes însă. Se va dovedi ulterior că tocmai un aşa personaj agasant va fi un prieten de nădejde şi un real ajutor pentru eroina cărţii.

Plusuri: Realismul reacţiilor personajelor în contextul unor întâmplări fantasmagorice.

Minusuri: Lipsa unor evenimente majore.   

Recomandari: Celor care au citit primul volum al seriei şi celor care îşi doresc o lectură plăcută, relaxantă pe de o parte şi totodată cu răsturnări de situaţie.

-- Marinela Gheorghe, Bookblog.ro


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Saphirblau - Liebe geht durch alle Zeiten
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 320
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-475-6
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri