Culisele Puterii. Vol. 1 al trilogiei House of Cards

Culisele Puterii. Vol. 1 al trilogiei House of Cards

Preț de Listă: 173,00 MDL (36,47 RON)

Preț: 140,00 MDL (29,51 RON)

Economisești: 33,00 MDL (6,96 RON) (19%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

"Culisele puterii" este o poveste întunecată despre avariţie, corupţie şi o ambiţie imposibil de astâmpărat, un thriller clasic politic reinventat pentru o nouă generaţie.
 
Cartea dezvăluie că în orice ţară pe coridoarele puterii domină jocurile de culise politice, intriga şi pasiunea. Francis Urquhart deţine toate secretele de pe scena politică şi este gata să le dea în vileag pentru a deveni prim-ministru.
 
Mattie Storin este o tânără şi tenace reporteriţă, cu un fler deosebit în a descoperi adevăratele pove ti ascunse în spatele unor personaje sau fapte. Când descoperă un complot despre intrigi şi corupţie financiară la cel mai înalt nivel, îşi jură că va dezvălui adevărul. Dar pentru asta trebuie să se lupte cu propriii demoni şi să rişte totul, inclusiv viaţa."

 

Recenzii


 

"Această poveste sângeroasă și răsunătoare, veridică și cu totul cinică, poartă, cu siguranță, inelul autenticității... un mare triumf." -- The Independent

"Un thriller surprinzător care a produs vâlvă la Westminster. Dobbs este maestru al thrillerului politic cu o uluitoare cunoaștere a pârghiilor de putere dintr-un guvern. Culisele puterii are un ritm alert, revelator și strălucitor." -- Daily Express

"Cu un prieten ca Michael Dobbs, cine are nevoie de dușmani pe pământ? Sincronizarea lui e aproape impecabilă. O neobrăzare faimoasă." -- The Times

"Foarte clar conturată și nemiloasă." -- Daily Mail

 
Despre Autor

 

Michael Dobbs a scris ”House of Cards” în urmă cu mai bine de 20 de ani înainte ca serialul să fie urmărit în toată lume. S-a născut în 1948 pe 14 noiembrie, în aceeași zi cu Prințul Charles, și a intrat de tânăr în Partidul Conservator unde a ocupat, pe rând, funcțiile de Chief of Staff și Deputy Chairman. În traseul lui mai mult sau mai puțin politic a fost și Deputy Chairman la Saatchi & Saatchi, prezentator la BBC TV și editor la The Mail on Sunday.

Autorului i-a venit ideea de a scrie cartea imediat după alegerile electorale din 1987, câștigate de Margaret Thatcher la pachet cu mulți adversari politici. Asta l-a inspirat pe Dobbs să scrie o carte despre cum să scapi de un Prim Ministru nu prin a-i face felul pur și simplu, ci folosindu-ți mintea pentru o strategie ingenioasă. BBC a produs prima serie televizată în 1990, dar abia în 2013 a fost preluată de americani care și-au făcut treaba după rețetele lor de succes. 

Între timp, în 2014 Michael Dobbs a devenit membru al Camerei Lorzilor, fiind de partea Conservatorilor.

Detaliile Produsului

Titlu Original: House of Cards
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Rao
Apariția: Decembrie 2015
ISBN: 978-606-7760-59-0
Dimensiuni: 10,5 x 17,8 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri