Cugetări Duhovniceşti. Vol. II [Copertă moale]

Cugetări Duhovniceşti. Vol. II [Copertă moale]
84,00 MDL (17,71 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 75,60 MDL fiecare și economisește 11%

Disponibilitate: În Stoc

sau

Descriere

Volumul de faţă pune la îndemâna creştinului aflat în căutarea lui Dumnezeu, a aproapelui pierdut, a liniştii duhovniceşti cugetări ale Părinţilor contemporani ai Bisericii. Partea a doua a cărţii conţine un indice biografic al autorilor, care contribuie la o cunoaştere mai aprofundată a vieţii şi a scrierilor sfinţilor.

Sperăm ca gândurile conţinute în acest al doilea volum să aducă în inimile cititorilor speranţa şi lumina credinţei, atât de necesare omului contemporan. Părinţii ne asigură în învăţăturile lor că, dacă avem credinţă, toate sunt cu putinţă, mai ales că avem promisiunea Mântuitorului că porţile iadului nu vor putea birui niciodată Biserica. Dar tot ei ne vorbesc despre iubirea răscumpărătoare a lui Dumnezeu pentru noi, căreia putem să-i răspundem sau nu. Mântuirea noastră depinde de capacitatea de a iubi pe Dumnezeu şi pe aproapele.

Sperăm că învăţăturile cuvioşilor Părinţi incluse în acest volum vor fi un sprijin ziditor în urcuşul spre mântuire, ne vor ajuta să înfruntăm duhovniceşte toate situaţiile vieţii, să ducem „lupta cea bună" (I Tim. 6, 12) cu mai multă râvnă, în nădejdea vieţii celei veşnice. Pentru oamenii care se chinuiesc departe de Dumnezeu aceste cugetări ar putea servi la deşteptarea conştiinţei.

cutului în notă fantastică, pusă în scenă în prezent... o carte pentru romanticii incurabili, cărora le plac eroinele aflate în plin conflict între dragoste și datorie, frământate de pasiuni toride, dar înnăbușite.”  L.A. Times

”Romanul de debut al lui Andrea Cremer pune mister și pasiune într-o experiență a autodeterminării.” Publishers Weekly

 Trădare, pierdere, suferință, spaimă. Cum poate rămâne în viață o dragoste supusă la atâtea încercări? Continuarea în cartea a doua, Blestemul Lupilor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 328
Editura: Epigraf
Apariția: 2011
ISBN: 978-9975-109-45-1
Dimensiuni: 12,9 x 19,9 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: