Cugetări Duhovniceşti. Vol. I [Copertă moale]

Mai multe poze

Cugetări Duhovniceşti. Vol. I [Copertă moale]
62,00 MDL (14,55 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 55,80 MDL fiecare și economisește 11%

Disponibilitate: În Stoc

sau

Descriere

Prezenta antologie este alcătuită din 2 compartimente structurate tematic de cugetări duhovniceşti ale sfinţilor care au trăit în epoci şi în ţări diferite – simpli monahi, ierarhi ai Bisericii, scriitori bisericeşti sau preoţi de mir. Partea a doua a cărţii conţine un indice biografic al autorilor, care contribuie la o cunoaştere mai aprofundată a vieţii şi a scrierilor sfinţilor.

Încă de la începuturile veacului creştin, cunoaşterea mai aprofundată a vieţii şi a scrierilor sfinţilor a constituit un izvor de inspiraţie, un imbold spre sfinţenie şi desăvârşire şi un sprijin ziditor în urcuşul spre mântuire.

Cugetările Sfinţilor Părinţi sunt ca un far situat pe piscul credinţei, care luminează marea învolburată a acestei lumi, iar vieţile lor ne oferă pilde ale unei pocăinţe neobişnuit de adânci şi ale „dragostei care nu cade niciodată" (Sfântul Apostol Pavel).

Cugetările duhovniceşti sunt cel mai indicat ghid în cercetarea conştiinţei care ţine cu tot dinadinsul să-L cunoască pe Dumnezeu, pe sine şi lumea. Sperăm ca prezenta culegere să mângâie sufletele tuturor celor ce se vor apleca asupra ei să o citească, spre folos duhovnicesc şi spre întărire în călătoria pe drumul vieţii.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Epigraf
Apariția: 2009
ISBN: 978-9975-947-68-8
Dimensiuni: 12,9 x 19,9 cm
Greutatea: 0.2620

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: