Cu sufletul la gură

Cu sufletul la gură

Preț de Listă: 158,00 MDL

Preț: 79,00 MDL

Economisești: 79,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Într-o după-amiază însorită de septembrie, Grady Adams, un fost militar de carieră singuratic, iese la plimbare cu ogarul său irlandez și întâlneşte o pereche de animale ciudate, care nu seamănă cu nimic din ceea ce a văzut vreodată. La câţiva kilometri distanță, medicul veterinar Camillia Rivers încearcă să descurce iţele unui mister care îi va aduce guvernul la uşă.

Henry Rouvroy, un birocrat din Washington, își omoară fratele geamăn și se pregăteşte să-i preia identitatea, dar începe să se cufunde în tenebre... În Las Vegas, un expert în teoria haosului sondează limitele necunoscutului... Pe un teren de golf din Seattle, doi oameni pun la cale, cu sânge rece, o crimă... Pe o autostradă de pe malul mării, un vagabond marcat de trecutul său întunecat îşi împlineşte destinul... Vieţile unor străini converg în jurul unui mister undeva, în munţii înalţi din Colorado, iar echilibrul lumii începe să se clatine.

Dean Koontz îl poartă pe cititor dintr-un moment de cotitură al lumii într-altul, trecând peste bariera care desparte realitatea de mister, într-o călătorie cu sufletul la gură.

Recenzii

„Koontz se află la apogeul carierei. Bun povestitor şi romancier de idei deopotrivă, este unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani.” -- National Review

„Cărţile lui Koontz sunt întotdeauna captivante... Te țin cu sufletul la gură de la prima și până la ultima pagină.” -- Chicago Sun-Times

Despre Autor

Dean Ray Koontz (născut în 1945, în Everest, Pennsylvania), este un prolific autor american, cunoscut mai ales pentru romanele sale de suspans, în care combină adesea şi elemente de horror, science fiction, mister şi satiră. Romanele lui Koontz au fost publicate în 38 de limbi şi vândute în peste 400 de milioane de exemplare.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Breathless
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-363-6
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri