Cu Fiecare Zi

Cu Fiecare Zi
131,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cu fiecare zi explorează dragostea în toate formele ei, dezvăluindu-ne destinul a trei femei care râd, iubesc și învață să ia viața așa cum li se oferă ea. Amuzant, sexy și captivant, romanul lui Danielle Steel este o poveste de dragoste emoționantă, provocatoare și absolut  imposibil de lăsat din mână.

Coco Barrington s-a născut într-o familie celebră la Hollywood: mama ei este o scriitoare de succes, iar sora ei, Jane, unul dintre producătorii de top de la Hollywood. Considerată oaia neagră a familiei, Coco preferă să-și trăiască viața simplu, pe malul oceanului, într-un orășel din nordul Californiei, unde are și o mică afacere ieșită din comun: plimbă câini.

Viața ei liniștită se schimbă însă peste noapte, în momentul în care acceptă să aibă grijă de câinele lui Jane, în locuința acesteia din San Francisco. Aici îl cunoaște pe Leslie Baxter, unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului și prieten al lui Jane, care se ascunde de o fostă iubită geloasă. Lumea celor doi este total diferită, dar atracția dintre ei n-ar putea fi mai rapidă.


Recenzie Bestseller.md

"Coco Barrington pare să fie resemnată la o viață modestă și tristă după ce a ales o altă cale decât membrii familiei, cunoscuți în lumea filmelor și a literaturii, iar partenerul ei iubit moare într-un accident de zbor.

Viața ei ia o turnură remarcabilă atunci când la rugămintea surorii mai mari, îngrijește de casa și câinele ei timp de câteva luni. Aici îl întâlnește pe actorul Leslie Baxter, un amic al surorii sale, care se refugiază la casa ei din San Francisco pentru a se ascunde de fosta lui prietenă destul de violentă.

Coco și Leslie încep o frumoasă poveste de dragoste, însă care întâlnește o mulțime de obstacole din partea membrilor familiei, a tabloidelor, dar și a fricii de a ieși din zona de confort în numele dragostei.

Pentru cititorul din Republica Moldova, multe din situațiile descrise în carte par străine sau stranii ca de exemplul lumea mondenă a cinematografiei americane, relația de același sex între sora lui Coco - Jane și Liz sau relația amoroasă între mama eroinei Florence și Gabriel cu 24 de ani mai tânăr.

Farmecul cărții îl redă povestea de dragoste imposibilă între Coco și Leslie și efortul celor doi pentru ca în fiecare zi să aranjeze lucrurile așa încât să poată fi împreună.

E o carte din care vei afla cât de dificilă este viața unui actor de cinema din prisma urmăririi lor de către paparazzi și tabloide, cum arată o relație de cuplu între două femei și chiar cum are loc o naștere în cele mai mici detalii.

Recomandăm această carte atât femeilor, cât și bărbaților, care se află în căutarea unei lecturi plăcute, care să inspire la lucruri frumoase." -- Ion Bargan, fondator Bestseller.md

 

Despre Autor

Danielle Steel (n. 14 august 1947 în New York City) este o scriitoare americană. Danielle, care are tată german și mamă portugheză, a copilărit în Franța și a studiat romanistica la New York.

Este cel mai bine vândut autor în viață din toate timpurile cu peste 580 milioane de cărți vândute.

www.daniellesteel.com


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: One Day at a Time: A Novel
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 382
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-251-6
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.3100

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Captivant
Primele 80 de pagini ma enervau la culme, cuvintele si gindurile parca se repetau, in schimb urmatoarele pagini...mmm...intr-adevar nu puteam lasa cartea din mina. Povestea eroilor parca ar fi una nefireasca. Parerea lui Alisha / (Plasată la data 21.06.2012)