Cu dragostea in minte (LIVRARE 15 ZILE)

Ali Hazelwood

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Cu dragostea in minte, Ali Hazelwood

 

Bee Königswasser traieste dupa un cod de reguli cat se poate de simplu: Ce ar face Marie Curie in locul ei? Daca NASA i-ar fi oferit un post de conducere in cadrul unui proiect de neuroinginerie – adevarat vis devenit realitate –, Marie ar fi acceptat fara nici o ezitare. Indiscutabil! Dar faimoasa intemeietoare a fizicii moderne n-ar fi fost nevoita sa conduca proiectul impreuna cu Levi Ward.

Totusi, in felul lui, Levi e un tip atractiv: inalt, serios si cu ochi patrunzatori. Dar, in timp ce el si Bee erau colegi la scoala doctorala, Levi si-a exprimat sentimentele fata de ea intr-o maniera cat se poate de clara: dusmanii de moarte nu pot functiona decat in galaxii separate, iar acestea trebuie sa fie cat mai departate una fata de cealalta.

In momentul in care echipamentele pe care le-a cerut Bee intarzie sa soseasca, iar colegii de proiect o ignora pur si simplu, tanara cercetatoare ar putea sa jure ca Levi ii devine, incetul cu incetul, aliat, secondand-o in actiunile ei si sustinandu-i ideile... Iar posibilitatile care decurg dintr-o astfel de situatie ii provoaca lui Bee o adevarata furtuna neuronala. Insa atunci cand vine vremea ca ea sa raspunda sentimentelor lui Levi si sa-si daruiasca inima, intrebarea care se pune nu poate fi decat: Ce va face Bee Königswasser?

 

''Cu dragostea in minte e un roman sclipitor, care pune in evidenta nebanuita latura sexy a oamenilor de stiinta.'' HELEN HOANG

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 432
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm