Cronica Ilustrată a Omenirii. Vol. 03. Roma și Elenismul

Cronica Ilustrată a Omenirii. Vol. 03. Roma și Elenismul
96,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

O abordare modernă, dinamică și interdisciplinară a istoriei umanității. Peste 5 500 de pagini în 16 volume, cu informații generale, dar și cu detalii semnificative, susținute vizual de peste 8 000 de imagini color, structurează o viziune complexă și fascinantă a lumii noastre de-a lungul mileniilor.

Structurată, după cum îi arată şi titlul, cronologic, Cronica ilustrată a omenirii acoperă o perioadă istorică, în sensul larg al termenului, de aproximativ şapte milioane de ani. De la primele apariţii sporadice ale hominizilor până în epoca modernă şi contemporană.

Concepută şi realizată de un grup de specialişti germani, şi bucurându-se de consultanţa de specialitate a unor cercetători cu reputaţie, Cronica Ilustrată a omenirii este o lucrare de referinţă de cea mai mare utilitate pentru un public extrem de larg, doritor să poată verifica rapid o informaţie sau, dimpotrivă, să îşi dedice un timp mai îndelungat lărgirii cunoştinţelor de cultură generală.

Cronica ilustrată a omenirii adună laolaltă - dincolo de fapte, aventuri epice şi lupte, dincolo de personalităţi a căror prestaţie pe scena lumii a marcat istoria - , şi descoperiri epocale, curente culturale şi religioase, momente de cotitură din istoria artelor plastice, a arhitecturii, a ştiinţei şi a invenţiilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 361
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-675-897-3
Dimensiuni: 13,5 x 19,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri