Croco-deal

Croco-deal
45,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Honey Santana, autoproclamata "regina cauzelor pierdute", este un personaj patimas, care se lasa usor prada sentimentelor, fiind diagnosticata cu sindromul tulburarii bipolare. Fara sa stie ca este urmarita de Piejack - fostul patron extrem de indragostit de ea - urmarit la randul sau de Perry - fostul sot, fostul traficant de droguri, dar si tatal lui Fry, fiul lor de doisprezece ani -, Honey pleaca intr-un periplu prin Cele Zece Mii de Insule, pe coasta de sud-est a Floridei, alaturi de Boyd Shreave, agent de vanzari, si Eugenie, amanta acestuia si prietena unui ucigas.

Cine va reusi sa trezeasca la viata un suflet gol, animat doar de castiguri materiale, si cine va supravietui lacomiei umane?

Biografie

Carl Hiaasen s-a nascut la 12 martie 1953 in statul Florida si este unul dintre cei mai importanti jurnalisti si scriitori americani contemporani. Dupa ce a absolvit Universitatea din Florida, Carl Hiaasen s-a alaturat echipei cotidianului The Miami Herald ca reporter. Din 1985 semneaza propria sa rubrica si a obtinut ca jurnalist mai multe premii, printre care si Damon Runyon Award.

De asemenea, Carl Hiaasen este un faimos autor de romane politiste, dar si un maestru al literaturii de suspans pentru adolescenti, fiind tradus in peste treizeci si trei de limbi. Primul sau volum pentru tinerii cititori este bestsellerul mondial Bufnita, incununat cu douasprezece premii internationale si ecranizat in 2006. Dintre romanele sale, mai amintim: Striptease (1993, ecranizat in 1996), Croco-deal (2005), Operatiunea Chinta Royala (2005) sau Goala pusca.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Nature Girl
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 480
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-49-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri