Criza Economică şi Profeţii Ei. Warren Buffett, George Soros, Paul Volcker [Copertă moale]

Criza Economică şi Profeţii Ei. Warren Buffett, George Soros, Paul Volcker [Copertă moale]
48,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Autor al bestsellerului New York Times, The Trillion Dollar Meltdown, Charles R. Morris ne propune o incursiune concisă şi deosebit de interesantă în biografiile şi carierele a trei dintre oamenii care au anticipat criza economică pe care o traversează, la ora actuală, întreaga planetă.

În opinia autorilor ”profeții” actualei crize economice sunt Warren Buffett, George Soros şi Paul Volcker, trei personalităţi în domeniul finanţelor, care, în ciuda concepţiilor şi abordărilor economice diferite, au avut întotdeauna în comun capacitatea de a judeca situaţia „la rece”, chiar şi atunci când pieţele financiare păreau să scape cu totul de sub control.

Buffett şi Soros sunt printre cei mai mari investitori din toate timpurile, cu averi fabuloase pe care au ştiut să le gestioneze şi să le sporească şi atunci când pieţele erau favorabile, dar şi în situaţii de criză. Volcker, în schimb, fost preşedinte al Federal Reserve, în timpul mandatelor lui Jimmy Carter şi Ronald Reagan, şi consilier economic al lui Barack Obama, este privit în SUA ca un adevărat „salvator” al economiei naţionale în perioade de recesiune, el reuşind de nenumărate ori să redreseze situaţia economică sau să repare erorile de proporţii ale marilor bănci şi consorţii americane.

Lucrarea lui Morris nu este o lectură facilă, dar nici una de nişă, fiind adresată tuturor celor interesaţi de mersul economiei actuale dintr-o perspectivă mai amplă, cu informaţii extrase din cele mai de încredere surse în domeniu.

Despre Autor

Charles R. Morris, fost bancher şi avocat, este unul dintre cei mai buni analişti financiari ai momentului. Publicată la începutul anului 2008, cartea de faţă este o adevărată profeţie a crizei ce urma să izbucnească, dar şi un ghid al celor care vor să descopere dedesubturile lumii finanţelor mondiale. De acelaşi autor a mai apărut, la Editura Litera, Criza de un trilion de dolari.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Sages: Warren Buffett, George Soros, Paul Volcker, and the Maelstrom of Markets
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-403-6
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2640

Pareri