Cristalul Nopţii

Cristalul Nopţii
99,00 MDL (24,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bântuit de coșmaruri și de halucinații, Griffin Winters, unul dintre celebrii lorzi ai lumii subterane din Londra, este convins că a fost ajuns de blestemul moștenit de la unul dintre strămoșii lui, fondator al Societății Oculte. Instinctele care l-au ajutat să supraviețuiască pe străzi și să-și învingă rivalii îl atrag acum spre Adelaide Pyne, o tânără ale cărei puteri ar putea să-l ajute să-și păstreze mințile și viața. Nu știe încă că soarta lui este mai legată de misterioasa femeie decât și-ar fi putut închipui. 

Adelaide deține din adolescență o lampă cu puteri neobișnuite, și faptul că numai ea o poate manevra a atras interesul unor oameni puternici atât din interiorul, cât și din afara Societății, iar experimentul pe care îl pune acum la cale cu Griffin o face ținta lor.

Despărțiți de principii de viață total diferite, dar atrași de pasiunea imposibil de negat care se naște între ei, Adelaide și Griffin trebuie să găsească răspunsul la întrebări vechi de secole, înainte ca moartea – și nu dragostea – să fie cea care îi va uni pentru totdeauna.

 

Despre Autor


 

Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărţile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare!

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Lira
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-606-686-955-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri