Crima din Orient Express

Crima din Orient Express
99,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Imediat după miezul nopţii, o puternică furtună de zăpadă opreşte brusc faimosul Orient Express. Luxosul tren are surprinzător de mulţi pasageri pentru această perioadă a anului. Însă dimineaţa, unul dintre călători nu-şi mai face apariţia un american este găsit mort în compartiment, înjunghiat de douăsprezece ori, cu uşa compartimentului încuiată pe dinăuntru...

În încercarea de a dezlega misterul, Hercule Poirot găseşte tot felul de indicii false, menite să-l abată de la descoperirea criminalului. Deznodământul dramatic va aduce însă nu una, ci două soluţii ale crimei, ambele, la fel de acceptabile.

Despre Autor

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului.

Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Murder on the Orient Express
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Rao
Apariția: 2008
ISBN: 9789731035628
Dimensiuni: 13,2 x 20,6 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri