Crimă în Mesopotamia

Crimă în Mesopotamia
106,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Este limpede că se petrece ceva neobişnuit cu membrii expediţiei care lucrează la situl arheologic de la Hassanieh: o tensiune stranie, ceva legat de prezenţa preaiubitei soţii a profesorului Leidner, frumoasa Louise. Lui Louise îi e frică de ceva. Este vorba oare doar despre atacuri de panică, despre halucinaţii? Mă tem că o să fiu ucisă! îi mărturiseşte sorei Leatheran, care a acceptat să aibă grijă de ea.

Din nefericire, se dovedeşte că avea dreptate. Printr-o coincidenţă însă, cel mai mare detectiv din lume se află în apropiere: după ce a descâlcit un scandal militar în Siria, Hercule Poirot ajunge la Hassanieh şi începe să ancheteze moartea lui Louise. O crimă care îi va pune la încercare abilităţile şi al cărei mister îl va dezlega cu aceeaşi iscusinţă cu care ne-a obişnuit.

Despre Autor

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului.

Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Murder in Mesopotamia
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Rao
Apariția: 2007
ISBN: 9789731034256
Greutatea: 0.3000

Pareri