Crescuți Digital. Generația Net îți Schimbă Lumea

Crescuți Digital. Generația Net îți Schimbă Lumea

Preț de Listă: 364,00 MDL

Preț: 182,00 MDL

Economisești: 182,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Este foarte posibil să cunoaşteţi persoane cu vârsta între unsprezece şi treizeici de ani. I-aţi văzut făcând cinci lucruri deodată: trimiţând mesaje prietenilor, „downloadând” muzică, „uploadând” videoclipuri; vizionând un film pe un ecran de şase centimetri şi făcând cine-ştie-ce-altceva pe Facebook sau MySpace. Pentru prima dată în istorie, tinerii deţin autoritatea într-un domeniu foarte important. Şi schimbă fiecare dimensiune a societăţii noastre – de la locul de muncă la pieţele economice, de la sălile de clasă la sufragerii, de la cabinele de vot la Biroul Oval.

O privire fascinantă asupra Generaţiei Net, Crescuți Digital este inspirată de un studiu privat de patru milioane de dolari. Don Tapscott a intervievat mai mult de 11 000 de tineri. În locul unei adunături de „virtuozi digitali” răsfăţaţi cu memorie scurtă şi cu aptitudini sociale inexistente, autorul a descoperit o comunitate remarcabil de inteligentă care a dezvoltat metode revoluţionare de gândire, interacţionare, de muncă şi socializare.

Ei sunt prima generaţie care a crescut efectiv în mediul digital – şi constituie o parte a unui fenomen cultural global care nu va dipărea prea curând.

Ideea principală e următoarea: dacă înţelegeţi Generaţia Net, veţi înţelege viitorul.

Crescuți Digital ne dezvăluie:

> Cum procesează creierul Generaţiei Net informaţiile

> Şapte modalităţi de a atrage talentul tinerilor în câmpul muncii şi de a-l pune la lucru

> Şapte reguli pentru ca educatorii să poată capta potenţialul celor din Generaţia Net

> Căminul 2.0.: de ce nu e nicăieri ca în noua casă

> Cetăţenia Net: cum transformă tinerii şi internetul democraţia

Era digitală este aici. Generaţia net a sosit. Fă cunoştinţă cu viitorul!

Recenzii

"Nu există un comentator mai informat decât Don Tapscott în privinţa transformărilor esenţiale pe care le generează era digitală." Brad Anderson, preşedinte şi CEO al companiei Best Buy

"Primul ghid de orientare în lumea Generaţiei Net care ar trebui să fie citit de vizitatori şi rezidenţi deopotrivă." Nicholas Negroponte, fondator şi preşedinte al organizaţiei „Un laptop pentru fiecare copil”

"O lectură esenţială pentru toţi conducătorii organizaţiilor care vor să valorifice talentul." William D. Green, preşedinte şi CEO al companiei Accenture

"Don Tapscott este unul dintre cei mai mari guru ai cyber space-ului." Al Gore

Despre Autor

Don Tapscott a fost numit de Washington Technology Report unul dintre cele mai influenţi oameni din sfera media după Marshall McLuhan. E autorul a treisprezece cărţi despre tehnologia informaţiei în afaceri şi societate, cea mai recentă dintre ele fiind Grown Up Digital (2008; în curs de pregătire la Editura Publica).

Ca speaker, în ultimii cinci ani a fost invitat la peste 400 de conferinţe. Printre ziarele pentru care scrie în mod regulat se numără Wall Street Journal, New York Times, Forbes, Business Week. A fondat şi condus compania New Paradigm, preluată de nGenera Insight, al cărei preşedinte este în prezent.

Don Tapscott predă management la Rotman School of Management, University of Toronto. Licenţiat în Psihologie şi Statistică, are un masterat în Metodologia cercetării şi două doctorate onorifice în Drept acordate de University of Alberta şi de Trent University.

Don Tapscott ocupă poziţia 39 în clasamentul global al celor mai influenţi gânditori de management (Thinkers 50 -ediţia 2009)

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 584
Editura: Publica
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-1931-60-9
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri