Creativitate și Inteligență Emoțională (Editia a II-a)

Creativitate și Inteligență Emoțională (Editia a II-a)
216,00 MDL (54,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Combinind viziunea stiintifica cu cea aplicativ-practica, lucrarea „Creativitate si inteligenta emotionala” abordeaza cele mai noi si incitante aspecte legate de creativitate si prezinta concluziile-sinteza ale cercetarilor desfasurate in domeniu.

Raspunsurile la citeva intrebari-cheie - „Ce relatii exista intre creativitate si complexele psihice ale persoanei?”, „Cum influenteaza inteligenta emotionala creativitatea?”, „Cit de creativi sintem?” - reprezinta rodul bogatei activitati de cercetare stiintifica si al documentarii recente a autoarei in calitate de visiting professor in SUA, Belgia si Franta.

Cuprins: Teorii actuale privind natura si evaluarea creativitatii • Teoria neurobiopsihologica a creativitatii • Complexele personale: factorii stimulativi sau inhibitorii ai creativitatii • Inteligenta emotionala • Teste, exercitii si jocuri creative

Despre Autor

Mihaela Roco, profesor la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, este titulara cursurilor de Psihologia creativitatii si Psihologia religiei si cercetator stiintific principal gradul I la Institutul de Psihologie al Academiei Romane.

Semneaza numeroase articole stiintifice in reviste de specialitate, comunicari stiintifice internationale, studii experimentale si rapoarte, 22 de capitole in carti monografice sau culegeri din tara si strainatate (Franta, SUA). A fost Visiting Professor in Belgia, SUA si Franta. De acelasi autor: „Creativitate individuala si de grup

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
Editura: Polirom
Apariția: 2004
ISBN: 973-681-630-3
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: