Corpul perfect în 12 săptămîni. Program intensiv de exerciții și nutriție

Corpul perfect în 12 săptămîni. Program intensiv de exerciții și nutriție
216,00 MDL (54,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Doriti un program de obtinere a formei fizice optime intr-un timp record? Cartea are ca principal argument povestile de succes ale celor care au acceptat provocarea lui Bob Greene de a-si schimba modul de viata (Oprah Winfrey, printre altii).

La baza programului se afla convingerea ca sanatatea perfecta este conditionata de o stare mentala optima. Volumul contine exercitii fizice structurate pe trei niveluri, fiecare avind efecte garantate in privinta revigorarii organismului si a atingerii greutatii ideale. In plus, ofera un ghid esential de alimentatie, o trecere in revista a celor mai cunoscute diete, precum si sfaturi care sa va ajute sa o alegeti pe cea potrivita.

Cuprins: Cum sa construim fundamentul unui psihic sanatos • Conditia fizica perfecta • Cinci reguli simple de alimentatie • Corpul perfect in 12 saptamini • Trecerea la viata obisnuita

Despre Autor

Bob Greene este psiholog si instructor specializat in fitness, metabolism si programe de slabit. De asemenea, este editor si colaborator al revistei O, The Oprah Magazine si scrie articole despre sanatate si fitness pe site-ul www.oprah.com. Cartile sale sint printre cele mai bine vindute din acest domeniu: The Get With the Program! Guide to Good Eating (2002), The Get With the Program! Daily Journal (2002) si The Get With the Program! Guide to Fast Food and Family Restaurants (2003).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 344
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0626-9
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri