Cordul (LIVRARE: 7 ZILE)

Cordul (LIVRARE: 7 ZILE)
1.140,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Cordul - Florin Mihail Filipoiu

Un text logic, fluid si concis. O carte in care fiecare afirmatie despre structurile inimii este argumentata cu o imagine de disectie. Prezentarea dezvoltarii cordului beneficiaza de disectii mezoscopice si fotografie digitala de mare rezolutie. Disectii minutioase, precum si imagini de microscopie optica si electronica, sunt folosite pentru explicarea infrastructurii miocardului. O carte in care textul si imaginea se valorizeaza reciproc astfel incat atlasul devine un instrument de lucru in mana clinicianului.
Cuvantul autorului:

"In fata unui mister, un profesor are doua alternative: il cultiva ca atare sau alege aventura descifrarii. Eu am ales aventura.

M-am avantat pe aceasta cale impins de nevoia de a intelege, pentru a putea la randul meu explica. Si prima revelatie pe care am avut-o a fost PASIUNEA."

Mesajul autorului catre cititori:

"Dragii mei,

Intr-o lume fara repere, fara satisfactii existentiale, pasiunea pentru cunoastere profunda poate reprezenta o cale. Este o cale catre un anumit tip de calitate si constructie personala, la capatul careia se afla constiinta propriei valori.
Daca sunteti comozi si cautati un material facil si rezumativ, nu cumparati aceasta carte. Pentru ca este o carte grea si completa. Ea ofera, pe langa un inventar de date, o perspectiva: este in acelasi timp pentru clinician punct de plecare si instrument de lucru.
Dincolo de valoarea didactica, aceasta este si o lucrare de opinie. Veti gasi in interior o noua teorie in legatura cu arhitectura miocardului si o noua teorie in legatura cu utilitatea biologica a tendonului Todaro. Veti descoperi ca nodulul atiroventricular nu se afla, de fapt, in atriul drept. Veti beneficia de noi orizonturi de intelegere: baza anatomica a conducerii atriale, baza embriologica a defectelor septale, descrierea spatiului piramidal, descrierea spatiului dorsosinusal etc.
Speranta mea ca profesor de anatomie este ca aceasta carte va deveni la un moment dat mai importanta pentru clinicieni decat pentru anatomisti."

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 296
Apariția: 2012
Dimensiuni: 18 x 23 cm

Pareri