Corbii

Corbii
168,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Familia Boatwright tocmai a câştigat 318 milioane de dolari la loterie. Va fi cea mai nefericită zi din viaţa lor. În Brunswick, un orăşel obscur şi prăfuit din statul Georgia, localnicii sunt condamnaţi la o viaţă mediocră, fără prea multe motive de bucurie, iar fericirea se reduce la drumul până la mall şi înapoi. Singura şansă de schimbare o reprezintă loteria Max-a-Million.

În fiecare miercuri, Paty Boatwright se îmbată şi se roagă să câştige potul cel mare, iar într-o bună zi, biletul ei iese câştigător. Membrii familiei ei se trezesc mai bogaţi cu 318 milioane de dolari.

Când doi escroci mărunţi ajung în oraş şi află că potul cel mare tocmai a fost câştigat de o familie modestă, lucrurile vor lua o întorsătură de coşmar. Shawn, un psihopat vizionar, şi Romeo, prietenul influenţabil şi bun la toate, vor dezlănţui teroarea în schimbul a jumătate din sumă. Dar plata banilor ceruţi de cei doi nu este de ajuns…

“ Acest roman excelent, bazat pe un suspans psihologic, duce la un deznodământ devastator.” - Publishers Weekly


Recenzii

”Shaw şi Romeo sunt doi prieteni vechi care, sătui de slujba mediocră pe care o au, se hotărăsc să meargă într-o vacanţă. Însă, pe drum se întâmplă ceva care le schimbă planurile.

Când ajung în apropiere de Bunswick, Shaw opreşte la o benzinărie pentru a-şi verifica presiunea la cauciucuri însă, aproape în aceeaşi clipă, în apropierea lor se opreşte un car de televiziune prin satelit din care iese un bărbat bine îmbrăcat, probabil reporterul, împreună cu echipa sa. În scurt timp, Shaw află că acela este locul de unde fericita familie Boatwright a cumpărat biletul de loterie câştigător, în valoare de 318 milioane de dolari. Din acel moment toate celelalte gânduri ale sale sunt suspendate, iar el începe să gândească într-o singură direcție.

Când cei doi ajung la motel, Shaw îşi conectează laptopul la internet şi începe să caute informaţii despre câştigător. Când o vede pe Tara, fiica familiei Botwright, este hipnotizat. Dacă mai avea nevoie de un imbold ca să îşi ducă planul la bun sfârşit, atunci poza Tarei a fost acela.

În amalgamul de întâmplări care m-au ţinut cu sufletul la gură şi m-au impiedicat să las cartea din mână, un gând a început să se formeze încet în mintea mea. Oare Shaw va deveni din infractor un mare propovăduitor? Acesta începe să vorbească despre iubire şi iertare convins de puterea sa, convins că poate să aducă frumuseţea şi dragostea în lume, iar lumea întreagă pare gata să-i ofere toată iubirea sa. Chiar şi victimele sale ajung să-l adore. În acele momente chiar m-am întrebat oare cum se va sfârşi totul. Oare va reuşi poliţistul ramolit şi incompetent, singurul care bănuieşte că ceva este în neregulă, să oprească nenorocirea care e pe cale să se petreacă sau va fi oprit de superiorii săi? Oare Shaw va pleca din Brunswick cu jumătatea lui de bani sau va rămâne acolo să împartă milă, vindecare, credinţă şi iubire numărului tot mai mare de discipoli?” 

Plusuri: Întreaga acţiune este imposibil de anticipat, intriga şi suspansul sunt savuroase

Minusuri: Există unele întâmplări care par uşor forţate sau doar lipsite de naturaleţe ceea duce la pierderea credibilităţii lor

Recomandari: Celor care ştiu să aprecieze un thriller incitant

--  Andrea Balint, Bookblog.ro

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Ravens
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-977-2
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri