Copil Bogat, Copil Isteţ. Startul Financiar în Viaţă - Ediţia a III-a Revizuită

Copil Bogat, Copil Isteţ. Startul Financiar în Viaţă - Ediţia a III-a Revizuită
159,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cartea Copil bogat, copil isteţ este scrisă pentru părinţii care pun preţ pe educaţie, care vor să le asigure copiilor lor un start avantajos în viaţă – financiar şi şcolar – şi care sunt gata să se implice în acest proces. 

În Era Informaţională, o bună educaţie este mai importantă ca oricând. Dar actualul sistem de învaţământ poate că nu-i oferă copilului dumneavoastră toate informaţiile care-i sunt necesare. Cartea de faţă este menită să umple golurile: să vă ajute să-i transmiteţi copilului dumneavoastră aceleaşi cunoştinţe financiare interesante şi practice pe care propriul tată i le-a transmis lui, Robert Kiyosaki. 

Copil bogat, copil isteţ vă va arăta cum puteţi trezi dragostea de învăţătura în copilul dumneavoastră aplicând aceleaşi metode la care a apelat tatăl lui Robert pentru a-l ajuta să termine şcoala cu toate că acesta lua note proaste şi-şi dorea să renunţe la învăţătură. 

Copil bogat, copil isteţ vă deschide porţi nebănuite oferindu-vă şansa de a transmite mai departe nişte procedee şi o capacitate de înţelegere pe care copilul dumneavoastră le va aplica tot restul vieţii.
 

Le dăm viaţă copiilor noştri, îi îngrijim şi-i iubim, dar îi înţelegem oare cu adevărat? „Copil bogat, copil isteţ“ propune o incursiune în modul în care gândesc şi învaţă cel mai bine copiii. Înarmaţi cu aceste cunoştinţe, vă veţi putea ajuta copiii să-şi folosească în viaţă tot potenţialul.

Sharon L. Lechter


Cartea Copil bogat, copil isteţ răspunde la întrebări pe care, probabil, vi le-aţi pus şi dumneavoastră ca părinte:

  • Şcoala îmi învaţă copilul cum să supravieţuiască financiar şi să prospere în lumea de astăzi... şi în cea de mâine ?
  • Ce pot să fac atunci când copilului meu nu-i place şcoala, când vine acasă cu note proaste, când este considerat slab la învăţătură sau când vrea să se lase de şcoală ?
  • Cum pot să fiu sigur că fiul sau fiica mea primeşte îndrumarea de care are nevoie în viaţă ?

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: RICH KID SMART KID. Giving Your Child a Financial Head Start
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 296
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-669-559-9
Greutatea: 0.3000

Pareri