Copiii lui Hurin

Copiii lui Hurin
257,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

La 89 de ani de când a început s-o scrie si la 34 de ani de la moartea lui, apare pe piata o noua carte a lui JRR Tolkien.

Christopher Tolkien  este editorul ei care vreme de 30 de ani a lucrat la acest titlu, alc?tuit din fragmente scrise tatal sau si nefinalizate.  Cartea prezinta lumea dinaintea Fratiei Inelului, pe un tarâm mult mai îndepartat care va fi inghitit de ape într-un cataclism ce va pune capat Primei Ere a Pamântului de Mijloc. Romanul începe cu lupta dintre Morgoth, Stapânul Întunericului si o armata de oameni si elfi.

Oamenii sunt învinsi, iar Morgoth îl ia ca prizonier pe Hurin. Pentru ca acesta nu se supune vointei Stapânului Întunericului, îi sunt blestemati copiii.  

 

Despre Autor


 

John Ronald Reuel Tolkien s-a născut la 3 ianuarie 1892. Întruneşte toate caracteristicile unui scriitor împlinit: tiraje mari, un public numeros şi un stil propriu. Sunday Telegraph îi elogiază imaginaţia, The Observer îi admiră arta de a crea suspans. Peste tot în lume titlurile lui sparg normele box-office-ului şi produc aglomeraţie în librării. Pe Internet sau în parcurile publice, Tolkien este comentat, dezbătut şi de cele mai multe ori adulat.

J.R.R. Tolkien schimbă harta literaturii şi inventează un gen, fantasy, pe care mulţi îl vor imita, dar foarte puţini cu un talent comparabil cu al lui. Printre cărţile de referinţă ale lui Tolkien se numără: trilogia Stăpânul Inelelor, Hobbitul, Silmarillion, Roverandom, Povestiri neterminate, Scrisori de la Moş Crăciun – toate apărute la Editura RAO.

Cărţile lui Tolkien au fost traduse în peste 40 de limbi şi s-au vândut în întreaga lume în milioane de exemplare. J.R.R. Tolkien a murit în 1973, la venerabila vârstă de 81 de ani.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Children of Húrin
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Rao
Apariția: Ianuarie 2014
ISBN: 978-606-609-564-8
Dimensiuni: 13,2 x 20,6 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri