Copiii în Epoca Dependenței de Tehnologie. Noile Dispozitive Digitale și Riscurile utilizării lor Excesive

Mai multe poze

Copiii în Epoca Dependenței de Tehnologie. Noile Dispozitive Digitale și Riscurile utilizării lor Excesive
199,00 MDL (49,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Miruna Andriescu.
 
Copilul dumneavoastra nu se poate desprinde de tableta si smartphone? Petrece ore in sir in fata calculatorului si e obsedat sa-si cumpere cele mai noi gadgeturi? Chiar daca tehnologia moderna este utila, punind la dispozitia copiilor o multime de informatii, folosirea excesiva a dispozitivelor digitale poate duce la grave tulburari de atentie.
 
Acest ghid in sapte pasi va arata cum ii puteti invata pe copiii dumneavoastra, indiferent de virsta – de la cei mici pina la adolescenti –, sa devina selectivi si sa-si dezvolte capacitatea de autocontrol, astfel incit sa apese la timp butonul „Inchis”. Informatiile si activitatile prezentate pot fi aplicate cu succes si de parintii ai caror copii sufera deja de tulburari de atentie, ca ADHD.
 
Din cuprins: Ce este atentia voluntara? • Citeva informatii despre dezvoltarea intirziata • Exersati cele trei reguli ale atentiei optime • Folositi tehnologia pentru a trezi si a intretine interesul copilului • Ginditi ca un copil, actionati ca un parinte • Argumente pro si contra jocurilor video • Televizorul, filmele si inregistrarile video

 

Despre Autor

Dr. Lucy Jo Palladino are o experienta de peste 35 de ani ca psiholog. S‑a specializat in studiul atentiei, fiind interesata indeosebi de cercetare, dezvoltarea copilului si media digitala.

Este autoarea volumelor: Dreamers, Discoverers, and Dynamos: How to Help the Child Who Is Bright, Bored, and Having Problems in School (carte premiata) si Find Your Focus Zone: An Effective New Plan to Defeat Distraction and Overload. Are doi copii, locuieste si lucreaza in Encinitas, California. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Polirom
Apariția: 2015
ISBN: 978-973-46-5267-9
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri