Copiii căpitanului Grant. Vol. III

Copiii căpitanului Grant. Vol. III
35,00 MDL (8,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Odată cu apariţia în 1868 a romanului Copiii căpitanului Grant, Jules Verne (1828-1905) dobândeşte renumele de autor de literatură pentru tineret. Cine n-a auzit de Paganel, zăpăcitul savant geograf, omul-enciclopedie? Înzestrat cu un neîntrecut simţ al umorului, om curajos, generos şi iubitor de adevăr şi dreptate. Este figura centrală a romanului, un personaj de neuitat.

Cititorul îi va îndrăgi la fel de mult pe Mary şi Robert, copiii căpitanului Harry Grant, înflăcărat patriot scoţian, dispărut fără urmă, pe lordul Glenarvan ş.a. Eroii creaţi de fantezia debordantă a scriitorului sunt mai reali decât mulţi dintre oamenii vii. Romanul, plin de aventuri captivante, este totodată şi o bogată geografie distractivă, un exemplu strălucit de beletrizare a temelor ştiinţifice. Materialul cognitiv se conjugă în mod armonios cu gândurile şi faptele personajelor. Rezultatul: o carte pe care, citind-o, o păstrezi în suflet toată viaţa.

Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia. Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 200
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2004
ISBN: 9789975695831
Dimensiuni: 15 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri