Controlează-ți furia

Controlează-ți furia

Preț de Listă: 111,00 MDL (27,88 RON)

Preț: 88,80 MDL (22,31 RON)

Economisești: 22,20 MDL (5,58 RON) (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

In sfarsit, mecanismele furiei, una dintre cele mai importante emotii umane, sunt explicate pe intelesul tuturor, fara ocolisuri si fara termeni specializati, intr-un ghid practic foarte bine construit. Cele doua parti ale lucrarii cuprind informatiile esentiale care vor ajuta pe oricine sa-si controleze propria furie, dar si sa faca fata furiei celorlalti. In plus, autorul prezinta si semnele verbale si non-verbale ale furiei care poate degenera cu usurinta in violenta, precum si modalitati de controlare a situatiilor tensionate ce pot aparea acasa, la birou sau pe strada, nefiind uitate nici situatiile delicate cu copiii.
Dupa lectura, cititorii vor intelege mai bine ce este furia, vor sti s-o stapaneasca, vor reactiona adecvat in fata unei persoane usor iritabile, vor dezamorsa tensiunile si vor dispune de instrumentele necesare pentru a-si modifica atat propriul comportament, cat si pe cel al persoanelor din jur.
 
Alain J. Marillac este expert recunoscut in hipnoza, conferentiar si autor a numeroase carti de succes despre stres, sindromul epuizarii profesionale, dezvoltare personala. Este creatorul tehnicii relaxarii imediate.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Meteor Press
Apariția: 2017
ISBN: 978-606-910-069-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: