Contrariile se Atrag. Nu mai Lăsați Diferențele să vă Despartă

Mai multe poze

Contrariile se Atrag. Nu mai Lăsați Diferențele să vă Despartă
91,00 MDL (18,29 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Adesea ne îndrăgostim de oameni diferiţi de noi. Dar după un timp ajungem în conflict. Se pare că avem o nevoie instinctivă de a căuta în cealaltă persoană o anumită parte „lipsă" din noi înşine, dar, pe de altă parte, ajungem rapid în punctul de a ne considera incompatibili. Să fie aşa pentru că bărbaţii şi femeile sunt fundamental diferiţi? în volumul de faţă Renee Baron ne vorbeşte despre elementele definitorii ale personalităţii noastre – ce ne energizează, cum percepem lumea, cum luăm deciziile, cum ne conducem viaţa – a căror combinare determină tipul de personalitate pe care-l avem.

Pe lângă informaţii cu privire la tipurile de personalitate, autoarea oferă şi chestionare pe care cititorul le poate completa pentru a se înţelege mai bine, precum şi caracterizări ale interacţiunii dintre persoane cu tipuri diferite, subliniind părţile bune ale interacţiunii, impasul relaţional în care se poate ajunge, precum şi modalităţi practice de a media conflictele apărute în cuplu.

Scrisă într-un limbaj accesibil, această carte poate fi utilă tuturor celor care încearcă să se înţeleagă mai bine, să se dezvolte şi să fie în armonie cu ceilalţi.

Cuprins:

1. Bun venit în lumea contrariilor
2. Descoperă-ţi preferinţele
3. Preferinţa pentru modul de energizare. Extraverţi/introverţi
4. Relaţia extravert/introvert
5. Preferinţa de percepţie. Senzoriali/intuitivi
6. Relaţia senzorial/intuitiv
7. Preferinţa în luarea deciziilor. Logici/afectivi
8. Relaţia logic/afectiv
9. Preferinţa pentru stilul de viaţă. Raţionali/perceptivi
10. Relaţia raţional/perceptiv
11. Gânduri finale

Renee Baron practică psihoterapia de peste 25 de ani şi a ţinut numeroase conferinţe şi seminarii despre tipurile de personalitate.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Trei
Apariția: Iunie 2012
ISBN: 978-973-707-577-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri