Confruntarea

Confruntarea
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Călătorind spre New Mexico, într-o binemeritată vacanță, reporterul TV Tiel McCoy aude la radio o știre de ultimă oră: fiica adolescentă a magnatului Russel Dendy a fost răpită. Fără nici cea mai mică șovăire, Tiel își abandonează planurile de vacanță pentru a urmări această știre de senzație, care ar putea deveni reportajul vieții ei.

Dar o oprire nevinovată la un magazin o va aduce în mijlocul acestei povești dramatice și periculoase. O jumătate de duzină de oameni îngroziți sunt ținuți ostatici de doi tineri îndrăgostiți..., iar butoiul cu pulbere al acestei situații-limită este menit să-i testeze lui Tiel curajul, obiectivitatea de jurnalist și principiile de-o viață.

Un nou bestseller New York Times, care îmbină emoția profundă cu suspansul cel mai autentic.

Recenzii

Personajele joacă dur și înaintează rapid spre o concluzie satisfăcătoare.”-- Publishers Weekly

„O poveste captivantă, în care paginile se întorc de la sine... Nici o șansă să ghicești toate răsturnările de situație.”-- New York Post

Despre Autoare

Sandra Brown - este autoarea a 60 de bestselleruri New York Times, printre care enumerăm Rainwater (2010), Smoke Screen (2008), Play Dirty (2007) ș.a.  Și-a început cariera de scriitoare în 1981 și de atunci a publicat peste 70 de romane, care s-au vândut în întreaga lume în peste 80 de milioane de exemplare. Cărțile Sandrei Brown au fost traduse în 33 de limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Lira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-452-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri