Confesiunile unei Femei

Confesiunile unei Femei
121,00 MDL (27,13 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Debra Dean, autoarea bestseller-ului Madonele din Leningrad, prezinta o colectie uimitoare de 10 povestiri in care se remarca un talent literar deosebit. Mai mult de jumatate dintre istorisirile din Confesiunile unei femei nu au mai fost publicate inainte.

In New York City, vecinii lasa garda jos pentru un papusar naiv, care descopera cat de cruda poate fi viata in metropola americana. O actrita se intoarce acasa in Louisiana pentru a-si ajuta mama autoritara, dar si alcoolica sa scape de viciu. Un mandatar din Seatle isi priveste viata din spatele flaconului cu Prozac. Debra Dean insasi are nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a traversa o perioada dificila din viata.

Cititorii vor aprecia aceste povesti spumoase, in care se regasesc cu totii, pe care le-au considerat bizare sau fara importanta, dar care, in realitate, au puterea de a le schimba intreaga viata.

Despre Autoare

Debra Dean s-a nascut si a crescut in Seattle. Debra Dean a absolvit Whitman College, in 1980, cu o dubla diploma in literatura engleza si teatru.

Dupa terminarea studiilor, Debra Dean s-a mutat la New York, si, timp de doi ani, a urmat cursuri de teatru. A lucrat zece ani in diverse teatre din New York, dupa care a renuntat la actorie si s-a dedicat in intregime scrisului.

In 1990, s-a mutat in nord-vestul Statelor Unite si a obtinut titlul de Master of Fine Arts la Universitatea din Oregon. A inceput sa predea si sa isi publice povestirile scurte in diverse reviste literare.

Madonele din Leningrad, volumul ei de debut, a devenit la scurt timp dupa publicare un bestseller international, tradus in peste douasprezece limbi. Lucrarea s-a bucurat si de o foarte buna primire din partea presei literare, Booklist numarand-o printre cele mai bune zece carti ale anului 2006, iar American Library Association considerand-o cea mai importanta carte a anului 2006.

In 2008 publica Confesiunile unei femei care se va bucura, de asemenea, de aprecierile specialistilor si va castiga Florida Book Award Bronze Medal si Patterson Fiction Prize.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Confessions of a Falling Woman
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Nemira
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-8073-58-3
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri