Conexiunea Alexandria

Conexiunea Alexandria
378,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Existenta linistita a lui Cotton Malone, eroul din Mostenirea templierilor, este data peste cam de primirea unui e-mail în care este amenintata viata copilului sau. Cerinta necunoscutilor e imposibila: vor sa gaseasca vestigiile bibliotecii pierdute din Alexandria. Leagan de idei - istorice, filozofice, literare, stiintifice si religioase - Biblioteca din Alexandria a fost o minune de neegalat a întelepciunii antice.

Însa cu 1500 de ani în urma, a disparut în flacari si în negura miturilor si a legendelor, tezaurul sau de întelepciune fiind de atunci râvnit de carturari, de vânatori de comori si de cei care cred ca secretele ei nespuse ascund o putere suprema. Acum un cartel de moguli internationali extrem de bogati, decisi sa schimbe cursul istoriei, doresc sa intre în posesia informatiilor care sa ajute sa gaseasca biblioteca si numai Cotton Malone detine cheia misterului.

În joc este un document stravechi care poate nu numai sa schimbe destinele Orientului Mijlociu, dar si sa distruga din temelii cele trei religii majore ale lumii. Cartile lui Steve Berry sunt traduse în 38 de limbi si vândute în 42 de tari.

Despre Autor

Steve Berry este avocat şi, deşi nu mai practică avocatura, este implicat în politica locală din Georgia. Interesul său pentru istorie l-a îndemnat spre cariera de scriitor. A debutat în 2003 cu thrillerul Camera de chihlimbar, care a devenit imediat un bestseller în Statele Unite. Următoarele sale cărţi – Profeţia familiei Romanov, Al treilea secret, Moştenirea templierilor, Conexiunea Alexandria – au urcat rapid în topurile întocmite de USA Today, Publisher’s Weekly, The New York Times.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 544
Editura: Rao
Apariția: Noiembrie 2008
ISBN: 9789731038308
Greutatea: 0.6500

Pareri