Concubina Regelui. La Curtea lui Eduard al III-lea

Mai multe poze

Concubina Regelui. La Curtea lui Eduard al III-lea
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Născută în 1348, anul ciumei, Alice Perrers este abandonată la naștere și crescută într-o mănăstire. Convinsă că o așteaptă un destin măreț, Alice refuză să se călugărească, iar soarta îi surâde. Regina Philippa, soția lui Eduard al III-lea, o cunoaște pe tânăra fată în timpul unei vizite la mănăstire și o aduce la curte, pentru a-i deveni domnișoară de companie, dar și cu un alt scop, ascuns. Îndrăgostită de soțul ei, dar grav bolnavă, Philippa o alege pe Alice pentru rolul de concubină a regelui.

Confidentă a reginei și, în același timp, amantă a regelui, Alice este chinuită de remușcări, dar și încântată de noua ei poziție, care-i asigură putere și bogăție. După moartea reginei, Alice devine stăpâna palatului regal, dar numărul dușmanilor ei crește. Cine îi va sta alături când va fi acuzată de trădare? 

 

Despre Autor 


 

Anne O’Brien a predat istoria în Yorkshire înainte de a se dedica adevăratei sale pasiuni – scrisul. Romanele sale istorice au ca fundal preferat Anglia medievală. Printre cele mai apreciate se numără Virgin Widow, The Forbidden Queen, The Scandalous Duchess.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-606-741-037-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri