Comunicarea în Instituții și Organizații

Comunicarea în Instituții și Organizații
237,00 MDL (59,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pe baza analizei din perspectiva sistemica a unor cazuri-tip, autorul prezinta procedeele de evaluare a disfunctionalitatilor comunicarii interne si modalitatile de elaborare a strategiilor adecvate pentru rezolvarea lor.

Abordarea teoretica urmareste sa imbunatateasca procedurile de audit si sa faciliteze o comunicare interna mai eficienta, care sa raspunda in egala masura asteptarilor angajatilor si nevoilor managerilor. Lucrarea se adreseaza studentilor de la facultatile de stiintele comunicarii si relatii publice, precum si specialistilor in domeniu, permitindu-le o mai buna intelegere a rolului pe care il are comunicarea in cadrul institutiilor si organizatiilor.

Cuprins: Principiul gestiunii colective a problemelor informatiei • Noile principii ale auditului informatiei interne si aplicatiile acestora • Diversitatea dispozitivelor si mijloacelor de comunicare interna • Existenta unui cadru de referinta si coerenta dispozitivului global al comunicarii interne • Comunicarea interna ca instrument al managementului • Intrebari-cheie pentru auditul comunicarii interne

Despre Autor

Alex Mucchielli este epistemolog si specialist in stiintele comunicarii. La Editura Polirom au fost traduse lucrarile Arta de a influenta (2002), Dictionar al metodelor calitative in stiintele umane si sociale (2002) si Arta de a comunica (2005).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Polirom
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-46-0914-7
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri